Názor k dotazu Rodičovská dovolená a firma v likvidaci od mmm - Re: Rodičovská dovolená a firma v likvid >TEDY MÁM...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 1. 2006 15:55

mmm (neregistrovaný)

Re: Rodičovská dovolená a firma v likvid
    >
    TEDY MÁM ŠANCI,ŽE
    >>DOSTANU ODSTUPNÉ-15000 ASPOŇ OD ÚP?A CO PROPLACENÍ
    >>ŘÁDNÉ DOVOLENÉ 10000+A UZNANÉ DLUHY 21000KČ

pokud máte ještě nejakou nevybranou dovolenou nebo další části mzdy tak vše musí být na posledním výplatním pásku,který dostanete při ukončení pr.poměru konkurz.správcem uvedeno, spočteno ...požádejte tedy soud nebo konkurzního správce o všechny částky,které vám firma dluží - doložte kopíí pr.smlouvy s tím,že žádáte o řešení vaší situace,pokud soud bude mít vaši žádost nebude moci konkurzní správce tvrdit,že je již hotov se konkurzem...kopii požadovaných částek pošlete i tomu správci,ať má jasno co všechny chcete mít při ukončování pr.poměru spočteno, nezapomeňte hlavně v případě,že nebude mít fin.prostředky na potvrzení o zd.příjmech a sražených zálohách - nový tiskopis kde správce potvrdí co je ve mzdách spočteno a co bylo skut.vyplaceno - potom můžete odejít po ukonč.pr.poměru na úřad práce - budou chtít ale asi aby jste byla u nich v evidenci,tak daleko jsem se za tím nepídila...možná že ne a že to bude stači pro uplatnění dlužných mezd do kterých se počítá i nevyplacené odstupné...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).