Re: pro všechny
Všem děkuji za odpovědi a myslím, že je na čase tuto diskuzi ukončit. Jenom se chci ještě zastat gravera, jelikož skutečně nikoho neurážel a nikomu nenadával. Myslím, že podle diskuze, která se zde rozjela má spíš hysterický záchvat paní J.F.. Nevím, proč ji tak vzalo, že graver napsal svou radu na mou otázku. Domnívala jsem se, že toto diskuzní forum je pro to, aby se zde všichni podělili se svými zkušenostmi a znalostmi a nikoliv, aby se tu hádali, uráželi a slovně napadali. Když pak člověk hledá na něco odpověď v jiných příspěvcích, tak než se prokliká těmito debatami o ničem ke skutečné odpovědi k věci, tak pomalu zapomene o čem byl původní dotaz. Na jednu stranu si vyčítám, že jsem vůbec psala nějaký dotaz a asi si pro příště rozmyslím, zda to znovu udělám.
Přeji všem hezký zbytek dne
Podracká
Tak to jste nemusela, paní Podracká... Mohla byste mi prosím napsat, v čem vidíte můj hysterický záchvat? Napsala jsem naprosto slušně svůj názor, že Jaša má pravdu. Graver odpověděl těmito výrazy:
Do prdele... než je sakra nějaká Jaša ... vy jí to žerete jen proto, že Jaša je Jaša .... Aby se tu někdo nasíral ... taková práce je fakt na hovno... vám jde jen o to nasrat a odradit každého, kdo s vámi polemizuje, abyste tu vy dámy byly jedinými autoritami... S blbem se vyrovnám,,,takovéhle křivé války proti rozjeté lokomotivě s deseti vagóny... OK, máte jedinou pravdu, tak si ji nechte... baby zatracený.
To se vám líbí?
Opravdu jste se mě dotkla, je to nespravedlivé, co jste napsala a je mi to líto.
J.F.
Omlouvám se, ale v tom množství odpovědí mi tato unikla, trošku jsem se v tom už přestala orientovat. Myslím, že se díky mému dotazu debata dostala úplně někam jinam. Zbytečně se mezi s sebou "rozhádali" lidi, kteří si chtěli jen navzájem poradit. Ještě jednou se omlouvám a doufám, že až se příště zase odvážím (aby se to zase nezvrtlo v nějakou debatu o ničem) na něco zeptat, tak mi neodpovíte schválně špatně :-)
Přeji hezký zbytek dne
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.