Re: Cybějící doklady
U mě v práci mam já a ještě jeden člověk, a k dokladům má přístup každý protože mám šanon ve své kanceláři nezamčený...moje situace je taková, že chtějí abych jim podepsala dohodu, kterou jsem jim nepodepsala, protože mě bylo slíbeno, že když půjdu na dohodu dostanu dva odstupné platy, což nesplnili.Teď jsem v neschopnosti a přemýšlím, že bych dala okamžitou výpověď, že bych uvedla proč končím, že je na mě vyvíjen nepřiměřený psychický tlak a mám s vedoucím pracovníkem neustále spory i osobního charakteru. Už jsem si na vedení stěžovala, ale nikdo moji situaci nepřijel řešit tak mám teď připravený dopis řediteli, ale pochybuji, že se tím někdo bude zabývat. Nevím jak dál. Chci odejít, ale se svojí úctou!
Prostě chtějí vás vyštvat a těžko se tomu odolává. Ale dohodu bych nepodepisovala. Pokud doklady nebyly zamčeny tak za ztrátu neručíte. To vám nemohou vyčítat. Máte snad napsáno že ručíte za z t r á t u dokladů. Pokud ano měla jste trvat na jejich zamykání. On je to veliký tlak, umím si to představit, ale pokud nemáte jiné místo tak bojujte. Dopis řediteli - nevím, ono se vedení většinou spojí.
>>>>zodpovědnost
>>>>za peníze, které seděly a za doklady. Jsem
>>>>přesvědčena
>>>>o tom, že doklady byly založeny a podle nich jsem
>>>>také
>>>>zapisovala do ruční pokladny. Nevím, co dělat.
>>>>Přístup
>>>>má každý a já jsem v té situaci, kdy mě moje
>>>>nadřízená
>>>>chce dostat z firmy. Mohu se nějak bránit?
>>>Jak může mít přístup do pokladny každý
>>U mě v práci mam já a ještě jeden člověk, a k
>>dokladům
>>má přístup každý protože mám šanon ve své kanceláři
>>nezamčený...moje situace je taková, že chtějí abych
>>jim
>>podepsala dohodu, kterou jsem jim nepodepsala,
>>protože
>>mě bylo slíbeno, že když půjdu na dohodu dostanu dva
>>odstupné platy, což nesplnili.Teď jsem v neschopnosti
>>a
>>přemýšlím, že bych dala okamžitou výpověď, že bych
>>uvedla proč končím, že je na mě vyvíjen nepřiměřený
>>psychický tlak a mám s vedoucím pracovníkem neustále
>>spory
>>i osobního charakteru. Už jsem si na vedení
>>stěžovala,
>>ale nikdo moji situaci nepřijel řešit tak mám teď
>>připravený dopis řediteli, ale pochybuji, že se tím
>>někdo
>>bude zabývat. Nevím jak dál. Chci odejít, ale se
>>svojí
>>úctou!
>
>Prostě chtějí vás vyštvat a těžko se tomu odolává. Ale
>dohodu bych nepodepisovala. Pokud doklady nebyly
>zamčeny tak za ztrátu neručíte. To vám nemohou vyčítat.
>Máte snad napsáno že ručíte za z t r á t u dokladů.
>Pokud ano měla jste trvat na jejich zamykání. On je to
>veliký tlak, umím si to představit, ale pokud nemáte
>jiné místo tak bojujte. Dopis řediteli - nevím, ono se
>vedení většinou spojí.
Zažila jsem něco podobného, zaúčtovala jsem doklad a jednatel ho kamsi odnesl a už do účto nevrátil. Chtěl po mně podepsat smlouvu o vedení účetnictví s jakousi zodpovědností... Řekla jsem, že tu smlouvu samozřejmě podepíšu, pokud bude účetnictví pod zámkem a bude mi doklady předávat na základě předávacího protokolu....
Externí spolupráci jsem ukončila sama... Vy dohodu nepodepisujte, pak nemáte nárok skoro na nic
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.