Re: POZOR PŘEHLEDY U PAUŠÁLU...
Omluva všem, kterým jsem způsobil svým přísp.újmu.Jak říkám, volal jsem na ČSSZ,popsal situaci: v r.2005 chci výd. paušálem,pak dod.přiznání za r.2004,dodaňuji pohledávky,zvyš. se mi základ daně,tyto pohl.však NEJSOU mým příjmem r.2004..podávají se opr.přehl.za r.2004,nebo tyto příjmy uvedu v r.2005 ,kdy byla skut.úhrada?Myslím,že i po telefonu je to jasný dotaz.A odpověď,že kdykoliv podám dod.či opr.přizn.na FÚ,musí to být stejné příjmy,výdaje,jako na přehl.,čili přehl.nové.Jen jsem sháněl informace tam,kde jsem si myslel,že to mají vědět nejlíp.Pokud budete chtít podat trestní oznámení na mou osobu,nemohu vám v tom bránit,ale to už spíš beru názor paní,které je mně líto.Ano,sám sebe upřímně lituji,a slibuji,už žádný blábol na foru.Pokud už jste zpracovávali přechod na paušální výdaje a je to tak,jak citováno výše,a bylo to tak vždycky,že se jen upraví daň.základ a přehl.se za starý rok netknu,budu opravdu a upřímně jen rád..
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.