Re: nemyté záchody
Milá paní, přečtěte si prosím, pozorně, co jsem napsal. V žádném případě to nebyla nabídka pracovní příležitosti pro Vás. U nás je wc v naprostém pořádku, a pokud by nebylo, byla by za to odpovědná uklízečka,btw. máme tady natolik inteligentní a čistotné pracovníky, kteří udržují wc v čistotě. A vůbec u nás neplatí, že ten, kdo na něco upozorní, tak vyletí, právě naopak si velmi cením lidí, kteří jen otrocky neodsedí pr. dobu na zadku, bez řádných výkonů, ale naopak, těch kteří přinášejí nové podněty. Moje pracovní doba není stanovena 8 hodinami, často, v případě nutnosti zůstávám do pozdních nočních hodin. Ale pokud bych zjistil, že moje účetní, po upozornění na nějaký nedostatek, místo toho, aby se vrátila k pracovním povinnostem, pouze sedí na netu a stěžuje si na po.... záchod, byl by to pro mě dostatečný důvod k tomu, abych hledal na tuto pozici někoho, kdo pochopí pojem hlavní účetní, a bude plnit pracovní náplň s tím spojenou.Z Vámi rozvedené diskuze jste mě přesvědčila o tom, že Vaše společnost nemá problém jen s wc. Ale ponaučením pro Vás může být, že mísa je s měkkým, až bude psát životopis, možná se Vám zdokonalení gramatiky bude hodit...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.