Pro pana Hakena
To je dobře, pane Hakene, že se snažíte to začít řešit :-) Popravdě řečeno, udivovalo mě, jak dlouho to tady vydrželo být celkem na úrovni, jiná (méně odborná) fóra jdou s úrovní dolů daleko dříve a rychleji. Mám ale pocit, že dřív nebo později musí každý provozovatel fóra řešit otázku JAK DÁL. Nechat všemu volný průchod? I anarchii, urážkám, hádkám, vulgaritám, provokacím? Nebo to začít nějak regulovat - ale jakým způsobem a jak moc? Každé řešení má své pro a proti, námitky se mohou objevit asi vůči čemukoliv, co (ne)uděláte. Za současného stavu je např. velmi snadné napsat hloupou či urážlivou odpověď a podepsat se jako někdo jiný... je velmi snadné takto pošpinit něčí jméno nebo nick. A myslím, že tento ošklivý nešvar se tady rozmáhá čím dál víc. Mně se to naštěstí ještě nestalo (nevím o tom), ale řadě jiných lidí už ano a musí to být dost nepříjemné. Nevím, jak bych reagovala, kdyby se někdo začal podepisovat Eva M. a psát nějaké divné příspěvky. Asi by pro mě byla jediná cesta - zmizet odsud. Jak by mohli tazatelé poznat, že jsem to opravdu já? Poznáte to jedině Vy podle IP adresy, ta je však pro ostatní (zatím?) neviditelná. A těžko budete ke každému zfalšovanému podpisu připisovat - pozor, toto nepsala "pravá" Eva M. :-)) Obávám se, že někteří hloupí jedinci takto mohou odsud vyštvat pár kvalitních rádců (nebudu jmenovat) tím, že se budou podepisovat jako oni. Pane Hakene, toto všechno opravdu nepíšu kvůli sobě, ale obecně kvůli komunitě lidí, která se tady vytvořila. Myslím, že by byla velká ztráta, kdyby tito lidé sem přestali chodit prostě proto, že tady mají "z ostudy kabát", protože je tady někdo opakovaně špinil. (pokračování viz dále)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.