Re: Pájo, poradíte ?zkusím
Ano, jak zdůrazňujete, ověřený podpis a datum. To datum jsem si ani moc neuvědomil, to tam chybí!
Ale ta věc je taková, že oni to těžko mohou splnit. Družstvo vlastníků dvakrát ročně (jaro, podzim) obesílá jak soukromé zemědělce, tak i společnosti a je to asi několik tisíc subjektů. Na druhé straně zastupují asi desítky těch vlastníků práv. Já nevím, jestli existuje v zákoně nějaká možnost, jak by si zjednodušili prokazování práva k zastupování. Oni vsadili na zastrašování zemědělců, hrozí pokutou 500000Kč. Celé je to popsáno na webové stránce Asociace soukr.zemědělství (ASZ) str. 4 článek ze dne 8.12.2005. Tam pak proběhlo nějaké jednání. Tu jejich stále kopírovanou plnou moc bych oskenoval a poslal Vám, kdybyste se mi ozval na můj mail. To přiznání,které rozesílají je též ke stažení na www.druvod.cz . Pochybuji, že by byli schopni všem posílat pravou plnou moc a právě to mě zajímá,jestli to mohou takto dělat.Tak promiňte, že jdu na vás s takovou zamotanou věcí.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.