Re: Mzdy- převod dat z jiného programu
Vůbec se toho nebojte ve firmě PREMIER System jsou velmi ochotní lidé, kteří Vám s tím pomohou. Já jsem na tento program přecházela od roku 2003 a jsem velice spokojená. Potřebovala jsem převést do programu všechny závazky a pohledávky a všechno mě udělali. Něco málo si za to naúčtovali, ale bylo to tak málo, že už si nepamatuji kolik a určitě to bylo lepší a hlavně spolehlivější než kdybych si to tam měla dávat sama. Stačilo mi, když jsem si musela dávat do programu majetek za 15 let zpátky včetně odpisů, protože jsme to do té doby vedli na papírových kartách a byl v tom velký nepořádek. Jinak tato firma velice rychle reaguje na veškeré legislativní změny a pokud Vám něco nefunguje stačí zavolat nebo poslat reklamaci e-mailem a během chvíle máte odpověď nebo připravenou aktualizaci, nebo opravu, kterou si stáhnete a je po problému. I mzdy se my dělají velmi dobře. Pokud budete v budoucnu potřebovat s něčím v s tímto programem poradit uvedu Vám e-mail:prochazkova@adatisk.cz
Mějte se pěkně a hlavu vzhůru. Marcela
>>
>>
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.