Re: Kolegyně, jak byste se zachovaly?
>>
>>>>>>No určitě souhlasím s Janou H. Roztrhat a dělat
>>>>>>mrtvého brouka. Proč dělat ze sebe blbce? A na tu hru
>>>>>>na
>>>>>>férovost bych být Vámi nehrála, to Vás chce někdo
>>>>>>vyprovokovat.
>>>>>***************
>>>Zabublal to on když ho naplácal pod jiný doklad, tak
>>>proč se v tom ďoubat, přece z něho nebude Jana F
>>>dělat
>>>neschopného že neumí naházet řádně doklady do bedny
>>>od
>>>banánů.
>>*********************
>>Tak to je docela jiný pohled na věc :-))) Pravda by
>>zase měla ustoupit taktnímu chování, to uznávám :-)))
>>Vy
>>jste ale všichni chytří, tady je člověk opravdu v
>>dobré společnosti :-) J.F.
>>***************************
>A co si zahrát na Chytrou horákyni - vy jste to měl
>založený blbě, ale JÁ jsem to našla a už je to vše v
>pořádku.
>
A to já jsem pesimista v tom, že když se Jana přizná, že on bude za "frajera" a nechá to být. Znám mužský a zvlášť jak rádi chodí po úřadech pro "blbý" papíry... a když mu pak řeknete, že tam šel zbytečně...??!! No znám pár takových, kteří možná nahlas nic neřeknou, ale uvidím jim přímo na očích, jak si řeknou - nána blbá, já tam šel zbytečně, kdyby se líp podívala...,co já mohl zařídit (nejlépe na golfu...). A vůbec by nebyli ochotni připustit, že mají na tom taky vinu!! Takže bych si v tomto případě fakt řekla, že pro normální pracovní vztah je lepší mu teď nic neříkat a řešit jiné problémy. A už jsem psala, že pochybuji, že on by se sám "dobrovolně" přiznal, že udělal chybu . Ostatně nic nebrání tomu, přiznat se někdy později ve stylu, tak si představte, že při zakládání (archivování) jsem ten zatracený a ztracený výpis našla! To je fakt divné, kde celou dobu byl založený??? Věřte, že později už se nad ničím nepozastaví... (mám to ze zkušenosti).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.