Re: Pro Radku a ostatní, co si stěžují :
Víte, ke skrývání (nikoliv mazání) některých příspěvků, mě dohnal definitivní odchod gravera. Skrytím příspěvku se bohužel skryje celý podstrom jeho odpovědí, jinak by se diskuze rozpadla.
Musel jsem mu dát za pravdu, že úroveň diskuzního fóra srážejí občasné lokální války o ničem, které z věcné diskuze s argumenty sklouzávají k osobním urážkám (flame-wars).
Proto ta opatření...
...a říkám otevřeně, že je pro mě mnohem důležitější, aby fóru zachovali přízeň takoví odborníci, jako je graver, Jiřka, pája, oficiální partneři a mnozí další (omlouvám se, koho jsem zapomněl), než abych tu se svobobou slova na hrudi trpěl emocionální výlevy.
Není bohužel mých silách číst 100% příspěvků, proto tu tak dlouho visel příspěvek "führera", nicméně na co narazím, to budu nekompromisně likvidovat - ať už to jsou osobní urážky, nebo i jenom neúměrné "diskuze o ničem".
A pokud zpráva začíná slovy "Když je někdo magor, tak mu není pomoci.", přičemž nenásleduje žádný nový argument, pak není co řešit.
Robert Haken
PS: Diskutujme tu prosím nad skutečnými odbornými problémy a uzavřeme tyto dohady. Myslíte, že si tu s gustem hledám, co bych "smazal"?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.