Re: Pro Radku a ostatní, co si stěžují :
Předpokládám, že kvalitní příspěvky byly smazány spolu s příspěvkem (a díky jemu), který si to zasloužil. Natolik panu Hakenovi důvěřuji. Vy ne?
Slovo blbec jsem použila úmyslně, abych se potom k němu mohla přirovnat - to měl být prosím mírně ironický vtip. A také taková úvaha k zamyšlení: než kdokoli (včetně mě) připíše k jinak zajímavé diskuzi pouhý vyloženě osobní útok na někoho, kdo má jiný názor, tak aby uvážil, co tím může způsobit. Mě připadá v posledních dnech tahle diskuze lepší, víc k věci, bez osobních urážek. Možnost, že můj nevhodný příspěvek může být smazaný beru jako výzvu pro sebe k zamyšlení a v žádném případě, ani náhodou, bych se pro to neurážela :-) A bylo jich smazaných dost :-) J.F.
Re: pro Janu F.málo místa a urážky:
>>>>>blbec zničit celou diskuzi - proto to píšu sem, aby
>>>>>stažení té diskuze dole nebylo na mně :-) Tohle může
>>>>>pan
>>>>>Haken klidně smazat :-)
>>>>>Berte to tak, že to tady není vaše, ani moje, jsme
>>>>>tady na návštěvě a hostitel má právo požadovat slušné
>>>>>chování podle svého uvážení. Domů si také nepustíte
>>>>>kdekoho, ne? Taky by nám to tady mohl pan Haken
>>>>>zavřít.
>>>>>Osobně bych to obrečela a měla bych moc smutný pocit,
>>>>>že
>>>>>jsem přišla o dobré přátele. J.F.
>>>>
>>>>To je hezké.!! Příspěvky jsem nečetla,....byl to
>>>>blbec...hezké!! Tak to je ono.
>>>*****************
>>>Předpokládám, že kvalitní příspěvky byly smazány
>>>spolu
>>>s příspěvkem (a díky jemu), který si to zasloužil.
>>>Natolik panu Hakenovi důvěřuji. Vy ne?
>>>Slovo blbec jsem použila úmyslně, abych se potom k
>>>němu mohla přirovnat - to měl být prosím mírně
>>>ironický
>>>vtip. A také taková úvaha k zamyšlení: než kdokoli
>>>(včetně mě) připíše k jinak zajímavé diskuzi pouhý
>>>vyloženě osobní útok na někoho, kdo má jiný názor,
>>>tak
>>>aby
>>>smazaný beru jako výzvu pro sebe k zamyšlení a v
>>>žádném
>>>případě, ani náhodou, bych se pro to neurážela :-) A
>>>bylo
>>>jich smazaných dost :-) J.F.
>>>***********************
>>
>>Je fakt, že mně vadí těch2000 znaků pro diskuzi, když
>>jsem po dvou dnech vlezu, nevím kolikrát, o čem ten
>>dotaz byl, taktéž mi nevadí vtipné poznámky, ráda se
>>zasměju, ale urážky mě štvou a chápu pana Hakena, že
>>je
>>maže...
>
>jo a nejlepší jsou anonymové, kteří uráří a neporadí..
Tam prostě byl jeden expresivní výraz, jaký běžně používáte všichni a následovalo věcné uvedení na pravou míru toho bludu, který tam pak prostě zůstal. V dalších příspěvcích bylo zase jen vysvětlení. Takže, janof, nedejte se rušit, kdo je podle vás blbec...
(to slovo tam ani nebylo tak tvrdé)
Jen názor
*** Kdybychom měli cenzora v sobě nepotřebujeme ho nad sebou - je to na nás. Co se týká mazání příspěvků, tak to nepovažuji zrovna za nejlepší řešení - teď každý, jehož příspěvek byl smazán, může tvrdit, že zrovna ten jeho byl ten správný - a to je horší než se v nich hrabat a udělat si sám úsudek. To teď budeme nekontrolovatelně odpovídat a spoléhat se na to, že když se sekneme, tak to někdo umaže? A k těm urážkám - urazit člověka můžete, aniž řeknete jedinné vulgární slovo - a to pak tady bude chtít zvláštní komisi, která bude hledat mezi řádky (?) ***
Chtělo by to nějakého arbitra, který by jak říká Radka roztřídil ty blbé odpovědi a kvalitní, jak jsem pochopil, ty kvalitní jsou ty co napíše Radka, ostatní jsou více méně blbé ?
Nebo udělat rovnou nějaký filtr na vstupu, kdo má blbý dotaz, ať sem neleze ? Pochopil jsem to správně ? :-))
ne všechny mé odpovědi jsou kvalitní a nikdy jsem to netvrdila:-) ale zrovna u té stornované diskuze to byl supernesmysl, co tvrdil N. a já se snažila vysvětlit princip doměření, aby to pochopil a nemátl lidi. Blbá odpověď je ta, která není pravdivá a správná.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.