Názor k dotazu JanoF,netrucujte:-) od graver - Dobří lidé, zachovejte rozvahu Samozřejmě, že to čtu, budu...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 2. 2006 10:45

graver (neregistrovaný)

Dobří lidé, zachovejte rozvahu
    Samozřejmě, že to čtu, budu to číst dál a když budu potřebovat, tak se i zeptám. Jen odpovídat (zatím) nebudu - teď už především proto, že není na co (dotazů z "mé" oblasti zájmu je tu minimum a jiní je zvládnou líp).
    Vás ostatní, kteří jste kvalitní, prosím: neblázněte a nedělejte z těch odchodů řetězovou reakci, nebo už tu opravdu zůstanou jen anonymové, opékači netopýrů, sexuální loudilové a jiní typové kategorie iDnes. Kašlete na obviňování od těch, kteří vám odborností ani charakterem nesahají ani po kotníky, nereagujte na mentální invalidy a pokaždé, když přijdete na tyto stránky, opakujte si slovo RESPEKT. Já jsem to tak úplně nedokázal, proto jsem vypadl. Neodešel jsem ale proto, že mne tu někdo poslal do hajzlu a obvinil z hysterie (aby se za pár dní zachoval stejně, jako já :-)). Nepatřím mezi typy, které někm jdou jen proto, že je tam někdo pošle a i když obvinění chlapa z hysterie od ženské obzvlášť zabolí, já to skousnu. Jediným důvodem ukončení mé aktivní účasti (kromě toho, že už tu mé odpovědi opravdu nejsou potřeba) byla demagogie, neschopnost akceptovat jiný názor a nepřiměřené reakce na můj nick - a tohle se asi těžko změnilo.
    Neprotestujte prosím proti "cenzuře" a mazání příspěvků, i když vám připadá neoprávněná. Akceptujte to, co RH dělá - je to jediná možnost. Zvykněte si na starou zásadu, že admin je neomezeným pánem a že jedině on (ne vy) bude posuzovat, jestli se vaše příspěvky kvalifikují na odstranění nebo ne. On tohle fórum vybudoval, on určuje pravidla. Nechte ho dělat jeho práci - je to dobré pro vás. Pokud bych se měl kdy "vrátit" (můj duch je tu s vámi pořád), tak až se převědčím, že admin myslí své restrikce vážně a že to funguje. Pak se podepíšu pod všechno, co tu RH zavede.
    Tohle fórum bude takové, jaké si ho uděláte.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).