Re: Pro p.HAKENA: oddělení ODBORNĚ a POK
O tom, co je možné a co nikoliv, musí rozhodnout pan Haken. Z mého pohledu neználka se mi ale Váš nápad jeví jako výborný. Snad by bylo možné, aby do odborné sekce přispívali jen ti opravdu znalí, aby bylo možné se na jejich odpovědi spolehnout. Pak by také výše komentovaný vyhledávač lépe plnil svou funkci.
My ostatní bychom měli svůj pokec, do kterého by si jistě rádi přišli pokecat i poradci z odborné sekce.
nechapu, jak to myslite, pani Zdeno - jak "my ostatni"??? Vy tu taky platite za odbornici! To by jako v te odborne sekci radili pouze lide s partnerskych firem, ktere jsou tu uvedeny? To bychom se odpovedi dockali s velkym zpozdenim....
S tímhle souhlasím, těžko bych se rozhodovala, kam co napsat :-))) Třeba dnes jsem se chtěla podělit o šok z jedné zákaznice, která přísahám přišla s pár doklady za celý rok, ale nepřinesla své příjmy. Pravila, že jí to nikdo neřekl a samotnou jí to nenapadlo. Chtěla jsem to nazvat: "To nepřekonáte" Tak mi řekněte, kam bych to napsala? No, asi do toho pokecu, i když s prací to souvisí :-) Jenže kdyby se vyhlásil "pokec", tak bychom si tam za chvíli vyměňovaly recepty :-) J.F.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.