Názor k dotazu Bezpl. právní poradna,může se jí věřit? od Katka - Re: Bezpl. právní poradna,může se jí věř Pájo díky...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 2. 2006 20:57

Katka (neregistrovaný)

Re: Bezpl. právní poradna,může se jí věř
    Pájo díky za probuzení.
    Bylo to lákavé a vypadalo to velmi seriozně , pan Němeček má výborné vystupování. Jako blbec jsem se zbytečně učila minimum právních znalostí(tak to pojmenoval) a jako blbec mu odpověděla na 30 otázek.Dal mi krásný diplom s dopisem ,jak jsem skvěle prospěla a smlouvu na ten jeho systém.Naštěstí jsem nechtěla začít pracovat , dokud nezjistím, že to funguje, tak mě ta zkušenost stála asi patnáct stovek za ten kurs, v době kdy jsem byla bez práce jsem brala co se dalo.Ale vím o paní, která málem kvůli němu koupila počítač, protože ten by byl k té práci nutný, pan Němeček po něm měl posílat vypracované smlouvy na základě požadavků klientů, které by ty ženy vyzjistili . Zkoušela jsem se ho ptát na různé právní věci a posílala svoje dotazy jako za klienta a vždycky dobře a rychle odpověděl, což mě zmátlo a pořád jsem se nemohla rozhodnout zda je podvodník nebo ne, teď jste mi velmi pomohl v rozhodnutí, to víte nechtěla jsem si nechat ujít práci a nechtěla jsem na pracák, to mi příjde hrozně ponižující. Naštěstí už jsem zaměstnaná, přeji dobrou noc a díky.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).