Vlákno názorů k dotazu Bezpl. právní poradna,může se jí věřit? od pája - Re: Bezpl. právní poradna,může se jí věř >Nejedná se...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 2. 2006 16:45

pája (neregistrovaný)

Re: Bezpl. právní poradna,může se jí věř
    >Nejedná se o žádný úč.problém, ale prosím Vás,
    >neslyšeli jste něco o bezplatné právní poradně pod
    >hlavičkou agentury Nika Sokolov, Čeněk Němeček ?Stále
    >tato agentura dává inzeráty, že přijme ženy na
    >kancelářskou práci. Dívali jsme se na Ares, tam má ekonomicko
    >organizační poradenství , nabízí bezplatné právní
    >poradenství. Nerada bych naletěla.Budu ráda, pokud se mi
    >ozve někdo, kdo má s touto firmou nějakou zkušenost.
    >Nebo nevíte na jakém pokecu , bych toto mohla
    >zjistit?
    >
    >
    >
    >Děkuji Katka.

Jen mezi námi, koukal jsem do všech možných registrů a připadá mi to jako Ferda Mravenec práce všeho druhu, a navíc jsem se s tím někde setkal, protože jsem působil jak v prostředí úklidových firem tak i bezpečnostních agentur a oni tyto služby mají registrovány, bohužel skleroza na postupu a nemůžu si vybavit, kdy a kde, ale bylo to něco negativního. Záleží na tom, jakou práci Vám nabídnou, za kolik, kde budete mít pracoviště, jakou pracovní smlouvu atd.Nesmíte se nechat doběhnout.
    >

• 24. 2. 2006 19:28

Katka (neregistrovaný)

prosím Vás,
    >>neslyšeli jste něco o bezplatné právní poradně pod
    >>hlavičkou agentury Nika Sokolov, Čeněk Němeček ?Stále
    >>tato agentura dává inzeráty, že přijme ženy na
    >>kancelářskou práci. Dívali jsme se na Ares, tam má
    >>ekonomicko
    >>organizační poradenství , nabízí bezplatné právní
    >>poradenství. Nerada bych naletěla.Budu ráda, pokud se
    >>mi
    >>ozve někdo, kdo má s touto firmou nějakou zkušenost.
    >>Děkuji Katka.

>Jen mezi námi, koukal jsem do všech možných registrů a
    >připadá mi to jako Ferda Mravenec práce všeho druhu, a
    >navíc jsem se s tím někde setkal, protože jsem působil
    >jak v prostředí úklidových firem tak i bezpečnostních
    >agentur a oni tyto služby mají registrovány, bohužel

Pan Němeček
    abízí , že ty ženy budou dělat po absolvování jeho kursu a po úspěšném testu za peníze právní poradkyně, že jím bude posílat klienty a vše jim připraví pro klienta, ženy, že jen seberou údaje od klienta k uskutečnění právní porady,pošlou mu vše po internetu(říká tomu spisová služba) a on , že zdarma vše právně a správně zpracuje, že má na to systém poradců a ty ženy, že po 3měsících až se finačně zajistí budu přispívat do systému 1000,-Kč měsíčně za tuto službu.Ženy si nechají zaplatit od klienta a tyto si nechají,pan Němeček z toho má tedy jen 1000,-kč měsíčně a od té pracovnice žádá svůj ŽL na ekonomicko organizační poradenství.

• 24. 2. 2006 20:32

pája (neregistrovaný)

jak mohou ženy po absolvování nějakého kurzu dělat právní poradkyně, už vím, kde to bylo,běžte od toho, dokud je čas.

• 24. 2. 2006 20:57

Katka (neregistrovaný)

Pájo díky za probuzení.
    Bylo to lákavé a vypadalo to velmi seriozně , pan Němeček má výborné vystupování. Jako blbec jsem se zbytečně učila minimum právních znalostí(tak to pojmenoval) a jako blbec mu odpověděla na 30 otázek.Dal mi krásný diplom s dopisem ,jak jsem skvěle prospěla a smlouvu na ten jeho systém.Naštěstí jsem nechtěla začít pracovat , dokud nezjistím, že to funguje, tak mě ta zkušenost stála asi patnáct stovek za ten kurs, v době kdy jsem byla bez práce jsem brala co se dalo.Ale vím o paní, která málem kvůli němu koupila počítač, protože ten by byl k té práci nutný, pan Němeček po něm měl posílat vypracované smlouvy na základě požadavků klientů, které by ty ženy vyzjistili . Zkoušela jsem se ho ptát na různé právní věci a posílala svoje dotazy jako za klienta a vždycky dobře a rychle odpověděl, což mě zmátlo a pořád jsem se nemohla rozhodnout zda je podvodník nebo ne, teď jste mi velmi pomohl v rozhodnutí, to víte nechtěla jsem si nechat ujít práci a nechtěla jsem na pracák, to mi příjde hrozně ponižující. Naštěstí už jsem zaměstnaná, přeji dobrou noc a díky.

• 25. 2. 2006 14:27

Jana F. (neregistrovaný)

Pájo, to vzbudilo mou zvědavost, pár podrobností byste neuvedl? J.F.

• 25. 2. 2006 15:56

pája (neregistrovaný)

I Vy liško Bystrouško, pikantností se Vám zachtělo, cóóó? To jen případně mezi čtyřma očima, tady to nejde.

• 25. 2. 2006 17:19

Jana F. (neregistrovaný)

Vy ale dovedete poslat hezky do háje :-))) To taky potěší :-) J.F.

• 6. 5. 2010 9:25

Bavy (neregistrovaný)

Dobrý den všem,
    v tomto týdnu nás navštívila uživatelka, která se obrátila na Právně poradenskou kancelář, Agentura NIKA Sokolov, Čeněk Němeček, IČO 13847911, Počátecká 272, 394 68 Žirovnice. Inzeroval v nějakých novinách, že bezplatně nachystá insolvenční návrh. Potom uživatelce vypracované dokumenty poslal dobírkou za 2.200,-Kč. K vyplněnému návrhu jsme měli mnoho připomínek zejména ke kolonkám 7,8,9,21, kde je potřeba vypsat skutečnosti podle insolvenčního zákona, přílohy - různé tabulky také měly podle našeho názoru nedostatky. Co ale bylo opravdu alarmující bylo to, že se pan Němeček ani nenamáhal spočítat, zda uživatelka může splátkami pokrýt 30 % dluhů včetně odměny insolvenčního správce. Paní neměla dostatečný příjem, takže zaplatila zbytečně přes dva tisíce. Tolik o serióznosti poskytovaných služeb.

B

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).