Re: pro Jašu
Jašo, v něčem máte pravdu, ale za tu dobu, co dělám účetnictví(od1997) jsem se obětovala dost... začala jsem podnikat, protože jsem nechtěla, aby moje děti trávily čas v družinách do 18,00(pokud bych byla zaměstnanec) takže dopoledne práce, odpoledne děti, domácnost a manžel, večer práce...myslím si, že jsem docela schopná, což dokazuje i to, že většinu klientů jsem získala na doporučení stávajících klientů, ale hodně jich postupně končí s podnikáním, protože tahle vláda ČSSD prostě všem drobným podnikatelům hází klacky pod nohy... Mimochodem, tento server mám pořád zapnutý vzhledem k tomu, že jsem byla donucena pořídit si připojení k IT paušálem a považuji ho za lepší samovzdělávání než všechny ty časopisy, co mi chodí domů...a dále, nerozčiluju se, že musím v sobotu do kanceláře, jsem ráda,že ji mám... dokud jsem totiž dělala tuhle práci doma, byla polovina našeho bytu moje kancelář... bydlíme v 1+1 a umíte si jistě představit, když Vám každej večer před daněma po dobu 1 měsíce naleze do bytu postupně 25 lidí....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.