Re: OT: Taky máte "březnové" kamarády?
To znám moc dobře a navíc to bývají pěkné "špeky" .
Možná, že mají i pocit, že za jeden formulář ja lahvinka, kafíčko či bonboniéra až dost a přitom často řešíte nestandatní problém po čerstvé legislativní změně třeba celý den - aby byla jistota! A navíc se stává , že příští rok vás dohodí kamarádům i ti mají pocit , že cena je fakt ta flaška ! Takže dost - pouze za cenu obvyklou - mají totiž pocit , že Vám to fakt nedá žádnou práci !
Re: OT: Taky máte "březnové" kamarády?
Musím se přidat, nedá mi to. Fakt je to všude stejné... Taky o mne začíná být zájem tak od poloviny ledna... Najednou mi kolegové vyjdou ve všem vstříc...A teď "čekám", kdy se jeden "kamarád" dostaví s krabicí dokladů, vsázím tak poslední týden v březnu! A to o daních se mnou mluvil už v říjnu, že je potřebuje udělat (mám toho trošku, ty to máš za chvilku, není to nic složitého - jen... a už se na mne valí různé dotazy). Teď už měsíc mi nosí postupně různá potvrzení a diví se, že jim říkám, že bez nich jim nic neudělám... A o té lahvince si mohu nechat zdát.... u kolegů je přeci "normální", že jim pomůžu ne??
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.