Re: Tak si připadám jak z berňáku
Jojo moje řeč. S tím darováním krve jim to říkám každý rok, že to je pro ně jedinný způsob jak si ulevit na daních a nic kromě krve neinvestovat... Vždy v březnu řeknou, že o tom budou uvažovat, že to je dobrý nápad - haha a rok se sejde s rokem a co myslíte? Je to stejné, diví se, že není co odečítat od daně. Někteří jsou teď spokojení s paušálem, ale to bude trvat jen do příštích daní a zase jim to přijde moc... A když u některých vidím jejich příjmy a pak slyším - z čeho to mám platit?? tak už se jen směji a říkám, že si měl šetřit v průběhu roku a ne to chtít ušetřit v únoru... že ví moc dobře, že bude platit daně i SP a ZP... A MZD?? Fakt mi někdy připadá, že jsem si to vymyslela já - aspoň tak se někteří na mne tváří a i nadávají....... S některými pak musím souhlasit, že je to vůči nim nefér (ale jen s některými!), ale já s tím OPRAVDU nic neudělám - ani ze známosti...!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.