Vlákno názorů k dotazu Česká pojišťovna od Eva - Re: Česká pojišťovna Paní Blanko,mám taktéž špatné zkušenosti s...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 3. 2006 19:01

Eva (neregistrovaný)

Re: Česká pojišťovna
    Paní Blanko,
    mám taktéž špatné zkušenosti s Českou pojišťovnou!
    Mám, vlastně dnes už můžu napsat měla jsem u nich uzavřenou úrazovou pojistku! Jelikož jsem se minulý rok stěhovala, pošta nějakou dobu nechodila, tak jak měla! Navíc jsem zapomněla navést trvalý příkaz k úhradě na měsíční platby pojistného! Když jsem na to přišla, okamžitě jsem to napravila! Podotýkám, že jsem nazaplatila pojistné za 3 měsíce! Říkala jsem si, že když se neozvali, tak že je asi všechno OK! Navíc jsem tam měla přeplatky z minulých let a to za 2 měsíce, kdy jsem platby zaplatila jak prostřednictvím příkazů v bance, tak i hotovostním vkladem na účet pojišťovny! Takže jsem jim defacto dlužila jen za jeden měsíc! Představte si, že mi před Vánocemi přišel dopis od ČP, kde mi napsali, že mi k září skončila pojistka z důvodu neplacení! Dopis mi přišel obyčejnou poštou!!!! A na starou adresu, což je tak trochu moje chyba, páč jsem ještě všechno nestihla přehlásit na novou adresu! Takže vůbec nevím, jestli něco tomu dopisu o ukončení předcházelo nebo né, páč všechno posílají asi obyčejně! Lidé jim platí takové nehorázné částky a oni tak nedokáží ani poslat jeden doporučený dopis! Kdyby všechno posílali doporučeně, jak je normální a zvykem u důležitějšího psaní, tak bych si poštu nevyzvedávala a došlo by jim, že tam asi nebydlím!Také jsem zjistila, že je normálně přeplatky z minulých let nezajímají! To se nám stalo i v práci ohledně povinného ručení na auta! Prostě je přeplatky nezajímají a ani nám je nevyčíslili, zatím co my je v účetnictví samozřejmě evidujeme! Mám celé České pojišťovny plné zuby a navíc neumí napsat ani dopis klientovi, páč mi v dopise uvedli oslovení "vážený pane"! Už si nikdy nic nezřídím u ČP! A kde se na ně dá stěžovat?! Tak to nevím! Mějte se fajn!

• 2. 3. 2006 19:29

Jaša (neregistrovaný)

Paní Blanko stěžovat si nikde nemůžete. Buď podepíšete nebo ne. Je pravda, že toto by od ČP nikdo nečekal. Oni nejsou fér. Od nich jsme už dávno utekli.

• 2. 3. 2006 19:32

Eva (neregistrovaný)

Jo, jo! Máte pravdu! To nás bude asi víc! Přijde mi, že poslední dobou mám alergii na vše, co začíná česká.....pošta, pojišťovna!

• 2. 3. 2006 19:44

Karel (neregistrovaný)

To Vas teda vsechny lituju, ja jsem naopak s Ceskou pojistovnou spokojen.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).