Názor k dotazu Neschopenka OSVČ-neřešitelný problém od Míša B. - Re: Neschopenka OSVČ-neřešitelný problém Tak tomuhle rozumím. Můj tatínek...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 3. 2006 11:32

Míša B. (neregistrovaný)

Re: Neschopenka OSVČ-neřešitelný problém
    Tak tomuhle rozumím. Můj tatínek má s.r.o. ve které je sám sobě zaměstnancem jelikož je jediným vlastníkem. Před rokem měl infarkt. Ležel v nemocnici a když sem se ho zeptala, kde že má neschopenku, mi řekl, že to sestra zařídila. Jelikož ho znám, sem se zeptala, koho uvedl jako zaměstnavatele. A on .. no já řekl, že sem si sám sobě zaměstnavatelem i zaměstnancem. Automaticky mu tam napsali OSVČ.Tak sem to šla k sestře nahlásit, že to je špatně a že jeho zaměstnavatel je s.r.o.. Setra na mě koukala jak na blba, že už tu neschopenku nemaj .. no ale pak si to načmárala na nějaký papírek, že to teda opravějí. Když sem tu neschopenku po ukončení léčby v nemocnici chtěla, tak mi řekli, že už to poslali. Ják, poslali? Nebylo tam razítko firmy!!No, tak to pošlou zpátky sem si řekla. Ale druhý den mi volala paní z OSSZ, že co že sme to nechali udělat, že žádná taková OSVČ není. Prostě to děvčata neopravily a poslaly to takhle. Takže to pak přepisovala naše obvoďačka.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).