Názor k dotazu KDY NEJDELE SEPSAT ZAZNAM O ÚRAZU od Zdeněk Helich - Re: KDY NEJDELE SEPSAT ZAZNAM O ÚRAZU Ale já...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 3. 2006 13:11

Zdeněk Helich (neregistrovaný)

Re: KDY NEJDELE SEPSAT ZAZNAM O ÚRAZU
    Ale já vám věřím, že máte všechno v pořádku, já z praxe vím, jak mnoho kontrol státními orgány vypadá. Jedna věc jsou ale mít v pořádku papíry a věcí druhou je, jak péče o BOZP ve firmě vypadé ve skutečnosti. Mimochodem, já být zaměstnavatel, tak potom, co mi poštou dorazí vaše neschopenka se zaškrtnutým okénkem "úraz v zaměstnání", bych vám úraz jako pracovní neuznal. Zařazení tedy nazvání úrazu "urazem pracovním" má právo pouze zaměstnavatel a ne doktor. Ale nebudu popírat váš pravdu. Jo a k mé kvalifikaci toliko, že jsem pracoval jako provozní elktromontér a potom jako profesionální hasič v jedné veliké fabrice, kde od acetylenu, přes sodík, až ke kalírně bylo téměř všechno, s čím se člověk může potkat. Takže o praxi vím své, vím jak jsem co porušoval v oblasti BOZP a jak co porušovali vedoucí v téže oblasti. Ale jak jsem tu již jednou napsal, snažím se poradit a ne se dohadovat. Pokud jste o vaší pravdě přesvědčen, jen vám držím palce, aby se vám nic nestalo a nemusely to přijít vyšetřit příslušné orgány. Jejich činnost je pak úplně jiné, než leckdy kamarádský přístup kontrolního orgánu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).