Názor k dotazu Jak poznám daň.uznatelný náklad? od RadkaB - Re: jak poznám daň.uznatelný náklad? už pracuju a ač...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 3. 2006 21:44

RadkaB (neregistrovaný)

Re: jak poznám daň.uznatelný náklad?
    už pracuju a ač je to s podivem, v práci nemám čas a nějak se mi příčí brouzdat po netu (za vaše peníze:-))). i když dědictví jsem slíbila tak jsem napsala:-) nejde o to, že vyhazujeme náklady s potěšením, ale ono je to jinak, než tu většina lidí píše. důkazní břemeno je sice na subjektu, ale: důkaz jsou listinné důkazy (faktury, smlouvy...), povinné evidence, bla bla (§31). takže když mi někdo dá paragon na video (abych se držela příkladu),prokázal a já musím prokázat nevěrohodnost atd....tu prokážu tím, že lze video použít i k soukromým účelům, pochybuji, že lze využít při zedničině. subjekt to vyvrátí tím, že ukáže důkazy (videokazety) že použil pro dosažení příjmů. a je zase na mě, abych prokázala, že kecá. jak? leda že dojdu k němu domů a zrovna uvidím děcka jak koukají na pohádky. což je celkem malá šance (a hlavně to nestojí za to, podvody se dělají jinak a jinde). takže opravdu záleží na tom, kdo jak má prořízlou pusu, jak je pohotovej a ukecanej:-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).