Re: Dotaz
Já taky :-)) Prostě na příjmech jsou částky bez již zdaněných příjmů a z toho vypočtený paušál... v Přehledech si vše přičtu. (mimochodem příjmy např.za honorář snížený o srážk.daň taky nedáváte do DP ale přičtete do přehledu pro ZP).
A jinak jsem se na toto téma - tabulka E atp. ptala všude (na MF ne). Bylo mi daň.poradkyní (a poměrně dobrou,učící na VŠ) řečeno, že se MF zaměřuje na položky z tabulky E a nejsou prý na její používání jednotné názory... Na nějakém školení jí metodik MF řekl, že s pomocí řádků 105+106 dokáže vyplnit přiznání asi 5 způsoby a bude moc zapeklité říct, které jediné je správné.... Ale nakonec i ona se přikláněla k tomu, nepoužívat řádku 106.
Mimochodem v dodatč.přiznání za r.04 doporučila napsat v tabulce E do řádku k částce za neuhrazené pohledávky (které dodaňujeme) poznámků "z důvodu přechodu na paušál.náklady". Ale asi to všichni píšete... :-))
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.