Názor k dotazu PROSÍM- poraďte-dovolená u TS-pí Jiřka?? od M. - Re: PROSÍM- poraďte-dovolená u TS-pí Jiř Díky, ale myslím,...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 3. 2006 14:33

M. (neregistrovaný)

Re: PROSÍM- poraďte-dovolená u TS-pí Jiř
    Díky, ale myslím, že se nedívám jednostranně... Prostě tam hřeší na to, že není práce... a aby nemuseli dávat odstupné, tak dávají všem termínku. V jedné fabrice tam dokonce naberou lidi (a hned píší oslavné články, jak zvýšili zaměstnanost), ale hned jak se jim blíží konec zkušební termínu, tak většinu z nich propustí! A opravdu "bezdůvodně" ¨-tj.nejsou to absentéři a ani nedělají zmetky. Prostě vím, že tam ve vedení není vše "košer" a že jdou na ruku s UP (jinak by jim tam musela už vletět kontrola...). Ale to je na okraj problému.
    Já už jsem přišla na to, jak to s tou výší dovolené na pásce je. Kámoška si neuvědomila (to už neřeším), že mají dodatkovou dovolenou...A na pásce jim píší nárok do konce března, kdy zřejmě budou většinu provozu zavírat - to vychází na těch 6 dní. A ona opravdu má momentálně snížený "nárok" z důvodu dovolené. Na konci března se to srovná...
    Děkuji za odpovědi a omlouvám se za "zdržení" :-)) Uff jsem momentálně ráda, že já mám spíš hodně práce, než jako tam na jihu - žádnou...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).