Názor k dotazu Paní Jano F. ......... od business.center.cz - Re: Paní Jano F. ......... Já bych měl trochu...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 3. 2006 18:57

business.center.cz (neregistrovaný)

Re: Paní Jano F. .........
    Já bych měl trochu jednodušší vysvětlení pramenící z osobní zkušenosti.

Vykradli nám byt, rozlomená vložka, byt nešel otevřít.
    Přišli policajti - "zavolejte si zámečníka, my byty neotevíráme, musíme na něj počkat".

Policajt byl samozřejmě vybaven vizitkami zámečníka, jak jinak, potřebuje to denně, tak proč se s nějakým nedomluvit.
    Zámečník cca za 15 minut příjel, byt za cca 2 minuty otevřel a za cca 5 minut namontoval novou vložku. Účet cca 2200 Kč, z toho materiál asi 500 Kč (nová vložka).

...takže asi za 10 minut odcházel s exkluzivním výdělkem...

Jenže Vás ani nenapadne, že byste protestoval, když jste vykradenej, čekáte před vchodem do bytu s policajtama, který Vám laskavě a na požádání poskytli kontakt na zámečníky. Nemáte vůbec chuť nějakého zámečníka shánět, potřebujete byt rychle otevřít, on rychle přijede, otevře byt způsobem, o kterém se Vám nezdá...

..až zpětně si člověk uvědomí, že si pěkně mastí kapsu. Ale já přiznávám, že bych mu to zaplatil znovu. V danou chvíli nemám chuť obvolávat zámečníky podle Zlatých stránek, jestli by laskavě nějakej nepřijel a za kolik že by mi to teda otevřel. Tyhle maj prostě non-stop pohotovost a "krizový" ceny...

Robert Haken

PS: Samozřejmě že neomezuji zámečníky jen na otevírače bytů, jen jako příklad.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).