Re: výdaje % a hospoda
no ano, mate pravdu, takze 60% - to je des.... prave ten malir/naterac me taky nekolikrat udivil (znovu a znovu jsem prochazela prilohu ŽZ, jestli jsem se neprehledla)... bohuzel ne (tak me napadlo, jestli to neni zivnost volna - jako ze si muze "patlat na steny kdo chce co chce" :-) To by nekterym odpovidalo, odbornici prominou, ale tech je jako safranu....
no právě je mi divný to uplatnění paušálu, protože ta hospoda se nedoplatí. stačí si dožádat pivovary, aby sdělily, kolik piva hospodě prodaly, prodejce cigaret, namátkově toho, kdo dodává nejvíc tvrdýho a ověřit, zda to odpovídá příjmům. zbytečně přijde o náklady na mzdy, energie,nájem, atd atd....i pokud by měl tržbu 60tisíc měsíčně (a to byla sakra malá hospoda), tak mi vychází dost.
Díky všem za odpovědi, je to malá vesnická hospůdka, majitelka ji vedla půl roku, naprosto neznalá čehokoliv ohledně podnikání, takže problém dohledat i faktury za nájem nebo to pivo. No děs. Ale už i já jsem objevila těch 60%, a ona se zase snaží najít všechny ty faktury....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.