Re: Pomozte prosím...asi se účetní splet
Jsem truhlář...tudíž jsou okna dvojitá a zdvojená...dvojitá jsou dvě křídla jeden rám a okna zdvojená je jedno zdvojené křídlo a jeden zdvojený rám. ...Co se týká euro oken jsou dřevěná, ale je to jeden rám a jedno křídlo s dvojitě izolačním zasklením(vzduchoprázno) a plastová jsou také jedno křídlo a jeden rám, ale plast...jinak stejné jako euro okno. Tudíž se jedná o novou věc...zhodnocení
Rekonstrukce...je pouze natření nebo výměna křídel a zanechání rámu ve zdi!
A to Vám klidně napíšu pro Váš finanční úřad a půjdu jim to tam vysvětlit, ale to mě pozvete na kafe, protože určitě nebydlíte ve Lhotce u Zlaté Olešnice cca 15km od Harrachova:-)))
A čím jste když nejste učetní:-))) Jde o to, že mi na jednom finančáku řekli, že si mohu odepsat pouze poměrnou část z úroků ( pokud bych obýval cca 25%..tak si odepíši 25% (Ale určitě ne celou splátku(jistina+úrok)
Za jinou účetní ......už nemám nervy...loni mi to dělali dvě a já běhal na finančák dodávat podklady a vysvětloval( ač říkali, že se o nic nemusím starat. A letos mi to dělá jedna, ale té jsem dal 2500 a mám tam nesmysly jaké tam mít nemohu(nejsem firma) ......tak to dopadne tak, že nad tím strávím ceou příští sobotu :-(((( Už si stahuji podklady.Děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.