Re: Kolegialita nebo mírná debilita?
Jano F., chápu Vás. Nejhorší jsou pracovní vztahy se známými nebo příbuznými. Asi bude vhodné je jemně upozornit, ať vám místo flašky s sebou přinese balík papíru :-)) Máte náklady nejen s papírem, se spotřebou cartridge, opotřebením techniky... ale váš čas taky něco stojí.
Nojo, já vím, že je to těžké... ale budeme se to muset učit... naše okolí jsou kolikrát pěkní vyčuránkové a ve skrytu duše si to určitě dobře uvědomují... Myslíte si, že by takhle šli za někým cizím? Že ne? Tak proč jdou za námi? Protože jsme tak hodné, až je nám to ke škodě - to je řečeno diplomaticky. Přímo se dá říct, že jsme blbé :-)))
(Vy se neurazíte, žejo... však víte, že to myslím v dobrém...)
Re: Kolegialita nebo mírná debilita?
Právě proto,že to jsou dobří známý byste se jim neměla ostýchat říct,že by mohli něco přidat na papír a tak...Mám dlouholeté kamarady a také pro ně tisknu,ale naučila jsem si je drobnými náznaky (např...tisk jednoho papíru mě vyjde čer.za 1,- a bar. za 10,-).Dávají buď penízky do kasičky na novou barvu nebo alespoň donesou nějaké papíry,pak jim za to vytisknu i něco zdarma...Spokojenost je na obou stranách....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.