Re: Prachy mi nedaj spát
Dlužím 464 000,- kanceláři pojistitelů. Úlohou kanceláře pojistitelů je mimo jiné urovnávat a po sleze vymáhat dlužnou částku za způsobenou autonehodu, kde nebylo řádně placeno povinné ručení, po viníkovy. Bohužel sem holt takový smolař a trouba, že sem povinné ručení sem řádně neplatil a tudíž sem se dostal do oné tíživé situace, prosím bez komentáře.
Především, jsem pouze vyučen v oboru Mechanik Elektronických zařízení. Na nástavbu sem se dostal, ale diky tomuto dluhu jsem musel školu nechat a jít pracovat, abych předešel nepříjemným situacím jako je Exekuce a různé formy vymáhání.
Ovládám v celku zdárně PC - dělám 2D a 3D grafiku, umím dělat webové stránky, umím napsat i jednodušší prográmek, okrajově rozumím sítím a samozřejmostí zůstává i základní kancelářský balík Office.
Jsem komunikativní tip, a v kvádru vypadám i celkem dobře. Vím že to dobře působí na zákazníky.
Zajímám se o reklamní a obchodní psychologii ;).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.