Re: Výpověď
Dekuji za bohatou odpoved, Ilonko... Cist umim, potrebovala jsem jen poradit, jak se dokazu zbavit cloveka co nejrychleji.. Jsem zacatecnik v tomto oboru a predpokladal jsem, ze zde mi nekdo pomuze, ale vy mate pocit, ze uceny z nebe spald... No co uz, i takovi se najdou...
tak nevim, ale kdyz si prectete tech 10 radku, tak
a) budete vedet uplne presne to same, jako ostatni
b) rozhodne vam to neuskodi
Jo, nereknu, ze kdyz je v zakone odkaz na 6-ti nasobek minimalni mzdy, tak asi nema cenu nekoho na ten zakon odkazovat, kdyz predpokladam, ze nevi, kolik je minimalni mzda a ani nevi kde to hledat....
Ale vy jste si to jeste ani neprecetla a uz brblate.... tak to prominte, ale odpovidam tady casto a myslim si, ze dost obsazne, ale opisovat zakon se mi nechce - nebo ho potrebujete zkopirovat?
Nejste nejaka moc utlocitna? Mne se nezda, ze bych odpovidala neslusne.
a uz vam pisu podruhe, ze ucetni nejsem a ze bych z vas delala blbce si neuvedomuju.... jen jsem vam naznacila, ze precist si par § a pak se pripadne ptat konkretneji jeste nikoho nezabilo....
Ono psat porad dokola to same, co je o par kliknuti vedle uz jednou napsane, to taky cloveka nebavi porad... (Schvalne se vas zeptam - zkusila jste si projet starsi prispevky na toto tema, nez jste polozila dotaz? Ono se to tu uz nekolikrat resilo, vite?)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.