Re: Zaúčtování dobropisu - JEDNODUCHÉ ??
------------------------------------------------------------------
No, milá (ý) Eli, nevím jestli jsem fakt tak natvrdlá nebo mám jít už při pátku domů, ale Vašemu návodu nerozumím. Mám si nachystat předkontaci na tento účetní případ a zvlášť ten poslední řádek je pro mě naprosto nesrozumitelný. Zkuste to prosím ještě jednou. Děkuji. D.
Re: Zaúčtování dobropisu - JEDNODUCHÉ ??
No milá Dano jste opravdu vyjímečně nechápavá. A tak koukám jste tu v otázkách hodně a to teda perla vedle perly . Tak to jsem Vám asi pokakala ten víkend.Ale pokud se tím účetnictvím žívíte ,tak by jste měla trochu studovat, místo popisu operace .
Re: Zaúčtování dobropisu -TOHLE NE :-(((
---------------------------------------
No, tak koukákm a nevěřím, na co se to tady zvrhlo........ Děkuji panu (paní) 5 nebo 56, že se mě zastal (a). A PANU paní)CHYTRÉMU jojovi vzkazuji, že v případě, jestli chce s někým takto slovně šermovat, tak ať si jde na nějaký chat, který nemá s účtem nic společného(a nezdržujte tady lidi od práce!). Do mé výjimečnosti Vám absolutně nic není. A tímto děkuji všem, kteří nám začátečníkům bez úsměšků poradí, snad to zase vrátíme jednou někomu jinému. Dana
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.