Re: POZOR NA FORMULÁŘ PRO POJIŠŤOVNU MVČ
Myslíte, že při poslání poštou by byli líní to vracet :-)? Mám s nimi tytéž zkušenosti, po bouřlivé debatě zde (smazané :-)) a nadávání klientů, kteří to tam museli přepisovat, jsem to vzdala a tisknu ten jejich formulář - je docela pěkný, jednodušší než VZP :-) J.F.
Jano F., na tu bouřlivou debatu si pamatuju :-))) a myslím, že jeden ze závěrů byl, že pojišťovny dělají problémy jen při osobním předání... ženské v podatelně jsou holt důůůůležité :-(
Při poslání poštou by to i pojišťovna musela posílat poštou, což už si rozmyslí, protože 1)je s tím práce 2) jsou s tím další náklady 3) by to museli zdůvodnit písemně, proč to vracejí--- a to už si podle mého názoru netroufnou. Já jsem na základě té debaty začala letos vesele tisknout všechno na univerzální VZP formuláře, protože ty mi "lezou" z počítače z účetního programu, kde mám vše předdefinované. Tak jsem zvědavá, jak dopadnu :-) resp. co na to mí klienti, jestli někdo bude mít problémy nebo ne :-/
Minulou středu jsem odevzdávala na podatelně přehled a paní jej ode mě klidně přijala, tak snad nebudou dělat problémy. Firma AspektHM, která je tvůrcem DP spolu s přehledy píše, že ZPMV ČR ty jejich bere. Tak je to asi záležitostí pobočky.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.