Re: Lidi, já to snad stačila, co vy?
Zdravím Vás, Jano F. i ostatní nešťastníky! Já už mám taky hotovo :-) Přesněji řečeno - buď hotovo nebo odloženo. Skončila jsem už včera, teď jen dodělávám resty... a že jich je :-( Ten nadační fond naštěstí nemá příjmy, kvůli nimž by musel podávat DPPO, takže na uzávěrku 2005 mám čas do června. Ale nudit se nebudu, hned v pondělí 3/4 mě čeká zahájení velké kontroly na DPFO 2002 u velkého sdružení (jak dlouho se to potáhne, netuším), 6/4 kontrola na sociálce na jinou firmu... Odpočinek mi tedy nehrozí :-/
Mějte se všichni hezky, hodně síly, pevné nervy - a žádnou vodu v domě!
Re: Lidi, já to snad stačila, co vy?
xxxxxxxxxxx
Tak já tak akorát vyndat buchty z trouby, a dodělat toho posledního březnového kamaráda. Jo, to jsem se pořád natřásala, jak ho vyhodím - a tůdle, pak jsem se utěšovala, že s ním přijde jaro, ale to zase bylo tak razantní, že nám porazilo ploty,přerylo kurt i zahradu, natahalo bláto do sklepa, ...no idylka.... ale hlavně, že se máme rádi....takže, kdo můžete, odpočívejte, relaxujte, mějte se fajn ...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.