Vlákno názorů k dotazu Lidi, já to snad stačila, co vy? od Eva M. - Re: Lidi, já to snad stačila, co vy? Zdravím...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 3. 2006 20:01

Eva M. (neregistrovaný)

Re: Lidi, já to snad stačila, co vy?
    Zdravím Vás, Jano F. i ostatní nešťastníky! Já už mám taky hotovo :-) Přesněji řečeno - buď hotovo nebo odloženo. Skončila jsem už včera, teď jen dodělávám resty... a že jich je :-( Ten nadační fond naštěstí nemá příjmy, kvůli nimž by musel podávat DPPO, takže na uzávěrku 2005 mám čas do června. Ale nudit se nebudu, hned v pondělí 3/4 mě čeká zahájení velké kontroly na DPFO 2002 u velkého sdružení (jak dlouho se to potáhne, netuším), 6/4 kontrola na sociálce na jinou firmu... Odpočinek mi tedy nehrozí :-/
    Mějte se všichni hezky, hodně síly, pevné nervy - a žádnou vodu v domě!

• 30. 3. 2006 20:13

Jiřina (neregistrovaný)

Sice v neděli poslední zoufalec, jinak hotovo, ale teď hurá do hospody vyndat mozek.

• 30. 3. 2006 20:28

Lina (neregistrovaný)

xxxxxxxxxxx
    Tak já tak akorát vyndat buchty z trouby, a dodělat toho posledního březnového kamaráda. Jo, to jsem se pořád natřásala, jak ho vyhodím - a tůdle, pak jsem se utěšovala, že s ním přijde jaro, ale to zase bylo tak razantní, že nám porazilo ploty,přerylo kurt i zahradu, natahalo bláto do sklepa, ...no idylka.... ale hlavně, že se máme rádi....takže, kdo můžete, odpočívejte, relaxujte, mějte se fajn ...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).