Re: OT: hitparada perlicek ;)
Mně se stalo to samé.Taky mně na VZP a OSSZ bylo řečeno,že je to příjem-a z toho se sociální a zdravotní prostě platit musí.Že nepátrají,co je to za příjem-a podle nich je to PŘÍJEM.
Byla jsem překvapená-ani se pan vedoucí dlouze nezamýšlel-a řekl ANO.A teď ještě se neví,zda se ze SZM budou odvádět zálohy-na FÚ-pokud je manželka bez příjmu,ale převede se na ni dost velká částka-a pochopitelně se platí i velké daně.A co když je třeba na mateřské???
Re: OT: hitparada perlicek ;)
Taky jsem jednomu zaměstnanci pomáhala se SZM. Měl tam své životní pojištění. Celý rozčilený mi volal, že ho úřednice poslala zpět, aby přiznání předělal, že to životní tam dát nemůže, že má pojistnou částku "jen 50000" (dýl než 15 let). Tak jsem za tou úřednicí došla, protože ta pojistná částka se týkala něčeho úplně jiného. No a ta úřednice mi klidně do očí řekla, že "ONA SE ROZHODLA, že ty smlouvy od pojišťoven prostě číst nebude!" Tak jsem jí to prostě přečetla, v klidu jí to vysvětlila a hocha tam poslala zpět. Ale dojala mě!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.