Re: OT: hitparada perlicek ;)
Ani se mi nechce věřit tomu, co čtu.
Taky bych měla jednu. Dělala jsem kolegovi SZM. Má manželku v částečném invalidním důchodu, který přesahuje částku 38040,-, takže si na ní nemůže uplatnit nezdanitelnou částku. Paní na FÚ mu vrátila seškrtané DP s tím, že důchod se do vlastních příjmů manželky nepočítá a že si na ní klidně nezdanitlenou částku uplatnit může. Vytiskla jsem jí podrobný seznam toho, co se do vlastních příjmů počítá. Naštěstí mu druhý den volala s omluvou, že se poradila s kolegyněmi a že to měl správně. Jen mě trochu děsí pomyšlení, že možná takto kvalitně poradila více lidem.
Re: OT: hitparada perlicek ;)
U nás na FÚ jsou dvě paní,jedna je hrozně náladová a hrozně protivná a přijde mi, že snad všude hledá chyby.
Jeden rok jsem tam nesla DP a chtěla po mě potvrzení od ÚP, že jsem byla v evidenci. Za rok jsem to měla doložené a zase mi to vyhodila, že to není potřeba. Je to matka mého spolužáka a tak vím co vykládá i ona o své práci. Ale hlavní je, že se hrozně těší do důchodu, že prý už nemá na to nervy furt se něco učit.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.