Vlákno názorů k dotazu Paušál 40 %?????? od Ilona - Re: paušál 40 %?????? ****jestlize dela na ZL, tak...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 31. 3. 2006 15:22

Ilona (neregistrovaný)

Re: paušál 40 %??????
    jestlize dela na ZL, tak 50%, jinak nelze.... tento prispevek smele prekopirujte do "hitparady perlicek";
    chudak holka - ted to mozna bude za rok zase predelavat, az se dostane na FU k jine pani.....
    Nejde to jeste nejak opravit na 50%?

• 31. 3. 2006 16:04

J.P. (neregistrovaný)

Už je to podaný, tak by to asi šlo přes odvolání, ale moje kamarádka se nechce s FU hádat a upozorňovat na sebe, radši to prý nechá tak. Mně by jen zajímalo kde na to ta paní přišla. Jiné podnikání podle odst. 2 by to bylo jen kdyby neměla ŽL. Není totiž sama, už tu jeden dotaz takový byl, týkalo se to myslím nějakého kopáče či co...a taky mu to škrtli na 40 %, takže nevím jestli FU nepostupují podle nějakého mně utajeného předpisu....

• 31. 3. 2006 16:26

Jana (neregistrovaný)

ne jen v tom nemají jasno ani oni
    je třeba jít vždy ke kováři ne ke kovaříkovi
    a podle mě tak jak to bylo podáno v několika diskuzích má nárok na 50%
    vůbec už dnes neplatí ,že se musíte bát fú spíš se bojí oni pokud vám špatně poradí .
    klidně si tam zavolejte nezávisle na okolnostech
    stejně mě tak napadlo ,kdybychom se dohodli a všichni tady zavolali na své fú s jedním dotazem co všechno bychom se dověděli ,ale to by mohlo být klasifikováno jako organizovaný zločin

• 31. 3. 2006 18:24

Alenka (neregistrovaný)

Tak to by bylo asi fakt hustý! :) Jestli si to nespojili s tím, že 40 % je u par.7 odst.1 (např.příjmy z jiného podnikání podle zvláštních předpisů, příjmy z výkonu nezávislého povolání, příjmy znalce, tlumočníka....! Třeba si to spojili s tím tlumočníkem... chtělo by se to poptat, at to vysvětlí!
    Možná tohle taky patří do perliček: ale jednáme o přepisu domku, museli jsme si dělat na katastru nové mapy,které nesouhlasili s m2. a oni? Než aby upravili mapu podle čísel, tak nám škrtli čísla m2 o 50 m2! ted musime znova jednat,je to totiz u Prahy a připravili by nás takto o spoustu tisíc Kč a navíc by jsme si svůj vlastní pozemek museli opět odkupovat od obce :( takže mapy jen s katastrem řešíme 2 měsíce....

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).