Doporučuju ÚČTO!!!
Účto je skvělé, účtuju v něm denně od 1993 a nevyměnila bych ho. Umí naprosto vše, co potřebuju. Mohu opravdu jen doporučit!!! Nevím, kdo Vám říkal, že Účto zlobí... pracuju v něm nejen já, ale i řada mých kolegů - a všem nám chodí naprosto spolehlivě. Nespletla jste si to s jiným programem?
Re: Doporučuju ÚČTO!!!
V r. 2005 měli Tichý hoši 31700 spokojených uživatelů.
V r.2006 je to POUZE 28780 viz.http://www.ucto2000.cz/default.htm
+ jednoho nespokojeného, protože když mě pošlou k ověření beta verzi, tak než jim stačím vytknou chybičky, tak je mají opravené.
Jo a od r. 1992 jsem se ještě nedoučil celý program (jenom to,¨co pořebuji). Domnívám se, že ty necelé tři tisíce "odpadlíků"
budou dále "účtovat" DE ve starých verzích, a DP udělají ve zdejších šablonách. Nejen to co ÚČTO umí ale i cenová relace
je nejpříznivější.
Re: Doporučuju ÚČTO!!!
účto je opravdu skvělé, zlobí mě jedině někdy tiskárna, a to až od doby, co mám laserovou, dříve jehličková nebo inkoustová v pohodě. Prý laserová (dle odborníka ) není vhodná pro Účto v MS Dosu . V Účtu pod Windovs by problémy prý nebyly.
Ale já jsem na DOS zvyklá
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.