Pro Míšu...
Míšo, jste nepříjemná, ale nemáte k tomu důvod. Paní Ilona Vám tady radila dobře. Všichni, kdo tady radí, Vám radí ZADARMO, pouze ze své dobré vůle a ve svém volném čase. Nikdo ze zdejších rádců nemá vůbec žádný prospěch z toho, že tady někomu pomáhá - jediná odměna je dobrý pocit, že člověk někomu pomohl. Za radu se sluší poděkovat. Pokud se Vám tady nelíbí, můžete se obrátit na PLACENÉ poradny :-)
Re: Pro Míšu...
Paní Ilony si cením. Jediná mi poradila. No ono pro mě zrovna příjemné není když mě někdo napíše, že má taky maturitu a uklízí a že mu ruce neupadly. Každý je svůj štěstí strůjce. A já chci být spokojená a nechci, aby se mnou někdo zamětal.
>>>Tak sem už pro radu fakt nepujdu. Co je mi potom ze
>>>uklizite. A ja se slušně ptám a ZP JSEM ČETLA, ale
>>>doufala jsem, že mi někdo poradí, aby se mnou
>>>zaměstnavatel
>>>nezametal. To si totiž líbit nenechám. Zdar
>>****
>>Anonymu si nevsimejte - ti se jen honi ego....
>>
>>Vam moje odpoved nestacila? Tak se jeste zeptejte, co
>>vam neni jasne....
>
>Míšo, jste nepříjemná, ale nemáte k tomu důvod. Paní
>Ilona Vám tady radila dobře. Všichni, kdo tady radí,
>Vám radí ZADARMO, pouze ze své dobré vůle a ve svém
>volném čase. Nikdo ze zdejších rádců nemá vůbec žádný
>prospěch z toho, že tady někomu pomáhá - jediná odměna je
>dobrý pocit, že člověk někomu pomohl. Za radu se sluší
>poděkovat. Pokud se Vám tady nelíbí, můžete se obrátit
>na PLACENÉ poradny :-)
Paní Míšo , čteme od Vás, co Vy chcete a nechcete. Ale paní Iloně neumíte za její rady ani poděkovat. Zamyslete se nad svým chováním k druhým. Tady na serveru je ta pomoc opravdu dobrovolná. Nevhodným chováním odradíte ty, kteří by Vám třeba chtěli pomoct. Ono to platí i v zaměstnání. Všechno se nedá řešit jen paragrafy. Pokud se chováte nepříjemně, tak nemáte velkou šanci dosáhnout toho, co chcete. Když budete na lidi milá, dosáhnete daleko víc - i u zaměstnavatele. Nemusíte mi odpovídat.
Pani Evo M, nevim, co napsat.... ;)
Diky za podporu, ja bych to lip nezformulovala..... ale znate to, kazdy jsme nejaky a navic internet a s tim spojeny pouze pisemny projev hrozne zkresluje, i kdyz mame k dispozici spoustu grafikonu ;)
(no, mozna o to vic by se mely pouzivat slova jako "dekuji", "prosim" apod.)
hezky den ..... mimochodem uz jste byla na te socialce nebo se teprv chystate?
Pro p.Ilonu
Na tu sociálku se teprve chystám :-) Paní ouřednice má dopoledne poradu. Mimochodem - dopoledne jsem si to ověřovala ještě na ústředí ČSSZ u metodiků pro ELDP - razítko skutečně být nemusí :-)) Paní Důležité předám kontakt přímo na ty metodiky, ať si s nimi popovídá ;-)
Paní Evo, já jsem paní Iloně poděkovala. Stačí si přečíst články!! Já s ničím probél nemám. Ale jak už jsem řekla nenechám se sebou zametat. A milá jsem a věřte si čemu chcete. Já vám to dokazovat nebudu.
>>Paní Ilony si cením. Jediná mi poradila. No ono pro
>>mě
>>zrovna příjemné není když mě někdo napíše, že má taky
>>maturitu a uklízí a že mu ruce neupadly. Každý je
>>svůj
>>štěstí strůjce. A já chci být spokojená a nechci, aby
>>se mnou někdo zamětal.
>
>Paní Míšo , čteme od Vás, co Vy chcete a nechcete. Ale
>paní Iloně neumíte za její rady ani poděkovat.
>Zamyslete se nad svým chováním k druhým. Tady na serveru je
>ta pomoc opravdu dobrovolná. Nevhodným chováním
>odradíte ty, kteří by Vám třeba chtěli pomoct. Ono to platí i
>v zaměstnání. Všechno se nedá řešit jen paragrafy.
>Pokud se chováte nepříjemně, tak nemáte velkou šanci
>dosáhnout toho, co chcete. Když budete na lidi milá,
>dosáhnete daleko víc - i u zaměstnavatele. Nemusíte mi
>odpovídat.
pani / slecno Miso,
ja vim, ze to asi nemate lehke ... ale tou vasi reakci jste jeste ty Anonymy podporila - vy neznate "pravidla" internetovych diskuzi??
Vzdy se najde nejaky (nebojim se to rict) ubozak, ktery se schova pod nick Anonymni a pak si tu zvysuje sebevedomi..... nema cenu se kvuli nim rozcilovat.... ono je to pak jeste vic bavi...
Re: Zdar
ale vypada to, ze ano....
hlavne jste nepochopil zakladni problem tohoto prispevku:
pokud p. Misa pristoupi na tu uklizecku, tak nedostane odstupne; pokud nepristoupi, tak na odstupne narok ma....
ale to je asi na vase rozlisovaci schopnosti, co?
Stejne jako, ze zvolit si jiny nick nez Anonymni, je vicemene vhodne, zvlast kdyz mate tak "vecne" odpovedi....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.