aha, omluvám se,já jsem se špatně vyjádřil ze začátku,- do3,5t S CELOU SOUPRAVOU se vlastně nevejdu,ale zas se jedná o to jak to je s tim tachografem,atd. protože řidičákBE mam určitě v pořádku a vím že letos udělali změnu pro dálniční známky, že dřív známka do3,5t platila pro celkovou váhu soupravy do3,5t a letos to právě kvuli tomu změnili,že známka do3,5t platí pro všechny tažné vozidla soupravy do3,5t(SOUPRVA může být víc) a změnili to právě kvuli tomu aby nemuselo mít skoro každé os.vozidlo s plaťákem tachograf,atd.
Takže tachograf,profesák.. by měl být povinný u každého TAŽNÉHO vozidla soupravy nad 3,5t nikoliv CELÉ SOUPRAVY -takhle si to aspoň já myslím.
teď už je to pěkně zamotané, omlouval jsem se zbytečně- já to tak v prvnim příspěvku psal ,,pro odtah vozidel do3,5t ( to co by jsem tahal by bylo do3,5t)
ale šlo mi o to:
když vezu ,,zadarmo´´ na plaťáku auto a hmotnost tažného vozidla je do3,5t- tak tachograf,profesák,.. nepotřebuju
ale když to budu mít jako živnost, jestli se to nezmění,jestli bude stačit jen ŽL za1000kč a nějaká ta koncese ( co jsem se různě dočetl) za2000kč a nebudu už potřebovat nic jiného.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.