Vlákno názorů k dotazu Kde bydlet???? od Vlaďka - Re: Kde bydlet???? prosím, pokud chcete, můžeme si o...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 4. 2006 11:20

Vlaďka (neregistrovaný)

Re: Kde bydlet????
    prosím, pokud chcete, můžeme si o tom " popsat více", mám uvedený e -mail, tak se klidně ozvěte. Zažila jsem podobné výhružky a opravdu mu pak sklaplo.

• 28. 4. 2006 12:38

alena (neregistrovaný)

Napřed si musíte udělat rozdělení majetku a výživné na dítě po dobu do a po rozvodu. To chtějí napřed jinak by vás nerozvedli. To musí, ale podepsat oba účastníci /protože jde v podstatě o dohodu/ a pak žádost o rozvod a tu podepisujete jenom Vy.
    Jestli chcete tak napiště email a já Vám přílohou pošlu vzory , Vy si je podle toho vyplníte, strčte mu to do ruky, ať Vám to podepíše a uvidíte jestli je opravdu takový silák , nebo to jenom hraje. Možná , že mu ne ještě advokátovi /studentovi/ pak sklapne a když to nevyjde tak k tomu advokátovi ,opravdovému, hotovému můžete zajít vždycky dodatečně.

• 28. 4. 2006 12:47

anonym (neregistrovaný)

>>prosím, pokud chcete, můžeme si o tom " popsat více",
    >>mám uvedený e -mail, tak se klidně ozvěte. Zažila
    >>jsem
    >>podobné výhružky a opravdu mu pak sklaplo.
    >
    >Napřed si musíte udělat rozdělení majetku a výživné na
    >dítě po dobu do a po rozvodu. To chtějí napřed jinak
    >by vás nerozvedli. To musí, ale podepsat oba účastníci
    >/protože jde v podstatě o dohodu/ a pak žádost o
    >rozvod a tu podepisujete jenom Vy.
    >Jestli chcete tak napiště email a já Vám přílohou
    >pošlu vzory , Vy si je podle toho vyplníte, strčte mu to
    >do ruky, ať Vám to podepíše a uvidíte jestli je
    >opravdu takový silák , nebo to jenom hraje. Možná , že mu
    >ne ještě advokátovi /studentovi/ pak sklapne a když to
    >nevyjde tak k tomu advokátovi ,opravdovému, hotovému
    >můžete zajít vždycky dodatečně.

• 28. 4. 2006 12:55

Vlaďka (neregistrovaný)

koukám, že s paní asi máme podobné zkušenosti se " silákama " manželama.

• 28. 4. 2006 13:02

anonym (neregistrovaný)

Jo tak to jo. My to mame dost slozity meli jsme dost tezky zacatek. Prisli jsme o holcicku v osmeme mesici. Doktori mi zakazali mit dalsi dite. Mela jsem vysoky TK 23/140 a nikdo neevdel proc. Az pak v Praze mi zjistili ze mam uzavrenou renalniledvinouvou tepnu a strcili mi tam kovovy stent. Byl to beh na dlouhou trat,ale vyplatil se. Tolik mesicu po nemocnicich bych nikomu neprala a te bolesti. Ale nakonec se narodil malicky a bylo dobre. Nez tedy zacal manzel studovat a uplne se na ans vykaslal.Pristi tyden mi opet nastava nemocnice v Praze a nova operyce. Stent nevydrzel a praskl,tak mam zase TK kolem 200/120. Mam to asi taky z tech nervu!! No docela se bojim. Ale hlavne se bojim tady nechat maleho tatovi,protoze s nim takhle sam nikdy nebyl. Musi to dva dny nejak zvladnout,pak nastoupi babicky. dekuji vsem za podporu.

• 28. 4. 2006 13:03

alena (neregistrovaný)

ani ne ale dělám ještě navíc v advokátní kanceláři takže to mám zase z jiné strany. Manžela mám zmáknutýho, když začal blbnout tak jsem mu přestala vařit , prát a jelikož se za dvacet let manželství nenaučil zapnout ani pračku, tak velice rychle vystřízlivěl, navíc jednou když měl dobrou náladu , tak jsem si nechala barák převést na sebe protože ještě bokem účtuju a když to vidím, že jsem zodpovědná za jeho dluhy, ale nikdo ani na soc. ani na zdr. ani na fu vam nic neřekne, ale když to přijde tak platíte s ním i věci o kterých jste něměla ani páru a nikdo vás ani neupozorní, protože nemáte nárok, tak jsem z chlapská odpovědnosti a spolehlivosti vyléčená. Tak to asi je se mnou. "A s tim dph na ty baráky mi stejně nikdo neporadí a to jsem prosila."

• 28. 4. 2006 13:10

anonym (neregistrovaný)

Tak to Vam zavidim. Ja kdyz jsem to zkousela,taky tak. Tak mi rekl,ze mi neda na jidlo a pradlo si odnese k mamince a tatinkovi. Bydli o tri patra nad nami.Rekla bych ze na nej nic neplati!!! Kdyz jsem to ignorovala a delala jeko ze se nic nedeje,tak se choval jeste hur.A kdyz jsem mu delala blba,tak se mnou zametal jak z hadrem. Kdyz jsem s nim chtela nikam jit,jelikoz k tomu vsemu jeste hraje na kytaru v jedne kapele,tak byl rudy vzteky ze s nim nikam chodit nemuzu! A kdyz jdu sama,nebo cokoliv udelam,tak pry delam jen justy!!!!

• 28. 4. 2006 13:22

Vlaďka (neregistrovaný)

Můj bývalý je policajt a kolegové mu nastínili, jak se žije, že peníze si nechává on a děti ( tehdy bylo klukům 6,5 a 5 let) jsou moje a nejlíp nějaká milenka, tak nám nám jednou řekl, ˇže žijeme na jeho úkor a že se chce rozvést, tak si začal sám vařit, prát a dělat binec. Začal silně pít, mejdanovat, do toho nějaká ta rána každý den, kluci - hlavně ten starší, se začal počůrávat, začal bít agresivní k dětem a já blbá čekala bůhví na co. Protože taky vyhrožoval, že mi sebere děti a soud mi nic nedá atd, až sem po roce sebrala odvahu a na soud došla a bylo. Rozvádět už se nechtěl, ale já ho zpátky nechtěla. Měli jsme pěkný půdní byt na stavební spoření, ale on mi jednoho dne řekl, ať si sbalím své 2 parchanty a vypadnem, tak jsem šla k mamince do 1 + 1 a kluci se začali dávat dohromady. Potkala jsem úžasného muže, takže jsem podala žádost o rozvod, naštěstí přistoupil na dohodu a chtěl z bytu vyplatit, takže jsme se omezili, ale teď už to máme za sebou, jsme zpátky vpůdním bytě a máme spolu 2,5 letého ´prcka a kluci se dali do kupy. To všechno se stalo za posledních 6 let a nikdo by ty malé 2 nerváky nepoznal a já si říkám, jak jsem jako jediné východisko mohla vidět to, že se podřežu, ale protože jsme ženské a máme rádi svoje děti, tak to vydržíme. Důležité je začít jednat u soudu a oprvdu na nic nečekat!!!!

• 28. 4. 2006 13:32

anonym (neregistrovaný)

Me asi take nic jineho nezbyde,nez se nastehovat k mamince do 1+1. Budem se muset nejak scucnout. Ted to necham,pockam az se vratim z nemocnice.Ta skola nas uplne rozdelila a odcizila. A jeho rodice to vidi tak,ze ja musim byt ta co bude drzet rodinu po hromade a ze ja musim vydrzet,ale ja myslim,ze se to nezmeni. Nechce se vzdat svych aktivit!! Jsou pro nej nejdulezitejsi. Jo a mimichodem muj tchan je taky policajt.

• 28. 4. 2006 13:03

anonym (neregistrovaný)

Jo tak to jo. My to mame dost slozity meli jsme dost tezky zacatek. Prisli jsme o holcicku v osmeme mesici. Doktori mi zakazali mit dalsi dite. Mela jsem vysoky TK 23/140 a nikdo neevdel proc. Az pak v Praze mi zjistili ze mam uzavrenou renalniledvinouvou tepnu a strcili mi tam kovovy stent. Byl to beh na dlouhou trat,ale vyplatil se. Tolik mesicu po nemocnicich bych nikomu neprala a te bolesti. Ale nakonec se narodil malicky a bylo dobre. Nez tedy zacal manzel studovat a uplne se na ans vykaslal.Pristi tyden mi opet nastava nemocnice v Praze a nova operyce. Stent nevydrzel a praskl,tak mam zase TK kolem 200/120. Mam to asi taky z tech nervu!! No docela se bojim. Ale hlavne se bojim tady nechat maleho tatovi,protoze s nim takhle sam nikdy nebyl. Musi to dva dny nejak zvladnout,pak nastoupi babicky. dekuji vsem za podporu.

• 28. 4. 2006 13:15

alena (neregistrovaný)

No jo ale já jsem to z druhé strany měla jednoduché, protože i po těch 22 letech mě má můj manžel rád. A to se pak daleko lépe vyjednává.

• 28. 4. 2006 13:16

alena (neregistrovaný)

dodatek k předchozímu nezačal s holkama/naštěstí/ , ale s dluhama.

• 28. 4. 2006 13:20

anonym (neregistrovaný)

Dekuji. Poslete mi prosim Ty vzory? Dekuji moc

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).