Re: paní bdm, prosím, znovu soutěž?
*** No klobouk dolů - jste šikovná :-)))) Použít by šel ale musíte být opatrní. Především náklad musí prokazatelně přímo souviset s výnosem, další podmínkou je, že vlastně nejdříve musíte znát výnos, a pak až použít ten náklad maximálně do výše výnosu. Takže byste výdaje na repre účtovali nedaňově a až při prokazetelném výnosu z repre-akce byste ten náklad mohli uplatnit daňově ***
Re: paní bdm, prosím, znovu soutěž?
-------
Dobré ráno,
ani nevíte jak jxte mě potěšila..tedy s tím kloboukem.. já si v poseldní době o sobě myslím, že jsem totální blbec... jsem na novém a v noci nespím a tnou mi ruce co zase bude.. snad se to uklidní.. jsem holt už starší paní a těžce si zvykám na nové prostředí. Včera jsem byla na školení mezd a tak jsem si trošku taky spravila sebevědomí. Snad i ty mzdy zvládnu, včera jsem viděla poprvé program. v pondělí musí být hotovo, a dnes zde konečně, snad, proběhne stěhování a dostanu už svůj stůl.... tak jsem si vylila srdíčko:))
Tu věc s lékárnama ještě promyslím, a ?asi je to dobře, dávat zatím na nedaňové, no, snad by ještě šlo.. účtovat si to vše na středisko - náklady a výnosy a zde bych jasně uviděla jak to zaúčtovat v konečné fázi.
------
díííííky moc a moc, ani nevíte, jak tohle diskusní forum pomáhá
Blanka
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.