Vlákno názorů k dotazu OT: proč někdo mění podpis? od graver - Re: OT: proč někdo mění podpis? >Zajímalo by mě,...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 5. 2006 14:58

graver (neregistrovaný)

Re: OT: proč někdo mění podpis?
    >Zajímalo by mě, co vede některé lidi k tomu, že pořád
    >mění svůj podpis. Nemyslím jejich zdůvodnění (např.že
    >je na ně Jana F. hnusná), ale objektivní pohled na
    Těch důvodů je asi 312. Jeden z nich je ten, že člověk, jehož slovo a chrakter jsou pevné jako hovno po úplavici, prostě nemá jinou možnost, než používat různé identity.
    >psychiku takových lidí. Je to strach, nebo nějaká jiná
    >povahová a charakterová vlastnost? Nejde o anonymitu,
    >anonymní jsme vlastně všichni, ale proč se někdo vydrží
    >podepisovat pořád stejně, jako bdm, graver - také jsou
    >anonymní, nevíme vůbec, kdo to je (oni si to alespoň
    >myslí :-),
    Nemyslím si to. Už jsem tu několikrát vysvětlil, že najít na netu spojení mezi mým nickem a skutečnou identitou je záležitostí několika minut a jsem přesvědčen, že např. vy jste si tu práci dala. Svou identitu tu a jinde nepoužívám prostě proto, že to nemá žádný význam ani pro mě ani pro vás. Pokud tu chcete zveřejnit mé jméno, adresu a to ostatní, co jsem ještě na ebe neprozradím sám, klidně to udělejte - je mi to úplně jedno.

• 18. 5. 2006 15:10

Jana F. (neregistrovaný)

Nedovedu si představit nic, co by mě k tomu přimělo.
    Ale k tomu vašemu ohodnocení - zas až tak snad ne :-))) Třeba vím, že některé ženy jsou opravdu citlivé a dělají to ze strachu. Vám se to třeba nestane, ale věřte, že když otvírám nějaký anonymní příspěvek, buší mi strachem srdce a stoupá tlak :-) Ale proč to dělá muž, to netuším, asi je moc neznám :-) Jana F.

• 18. 5. 2006 15:26

graver (neregistrovaný)

>Nedovedu si představit nic, co by mě k tomu přimělo.
    Třeba to, že mně je to opravdu úplně jedno a někteří se na to těší jak na další díl růžové ordinace (nebo jak se ten chorobný spasmus oligofrenního mozku nazývá).
    >Ale k tomu vašemu ohodnocení - zas až tak snad ne
    >:-))) Třeba vím, že některé ženy jsou opravdu citlivé a
    >dělají to ze strachu. Vám se to třeba nestane, ale
    >věřte, že když otvírám nějaký anonymní příspěvek, buší mi
    >strachem srdce a stoupá tlak :-)
    To se dá řešit autosugescí...
    >Ale proč to dělá muž,
    >to netuším, asi je moc neznám :-) Jana F.
    Ze stejných důvodů, jako ženy. V rozporu s tím, čím vás krmí média, jsou mezi ženou a mužem pouze některé zanedbatelné fyziologické rozdíly, které dnešní pokročilá chirurgie už dokáže eliminovat.

• 18. 5. 2006 15:30

Eva M. (neregistrovaný)

Zanedbatelné fyziologické rozdíly :-)))
    Gravere, dnešní pokročilá chirurgie způsobila, že z mé bývalé spolužačky na základní škole je už pár let bývalý spolužák! Upravili některé zanedbatelné fyziologické rozdíly, jak píšete :-)))
    Řeknu Vám, že to byl docela šok, když jsme se poprvé viděli po 15 letech, měla jsem problém poznat víc lidí.... ale ten jeden mladík byl nějak úplně mimo. Až mi pak prozradila místní drbna, že ten mladík je Marcela předělaná na chlapa :-)) Musím říct, že mu to moc slušelo - kravata, knírek, byla s ním ohromná legrace, bavil nás vtipy a provedl při tanci všechny holky ze třídy!!!

• 18. 5. 2006 16:51

Jana F. (neregistrovaný)

Gravere a šel byste s takovým člověkem na pivo :-)))? Jana F.

• 18. 5. 2006 17:20

graver (neregistrovaný)

S někým, kdo mění identitu na diskusních fórech ano. S někým, kdo má charakter flekatý jak prostěradlo staré děvky ne. A nenechte se mýlit - já sice douškem nepohrdnu, ale úplně všechno na pivo nepřepočítávám.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).