Re: Odstoupení z funkce předsedy byt.dru
Rozhodne to neni v poradku. Vy jiz nejste predsedou, zvolen byl nekdo jiny a ten ma ted podpisove pravo, ne Vy.
Takze nic bych na Vasem miste nepodepisovala, protoze se pak zpetne ukaze, ze to, co jste podepsal, je neplatne, protoze v dobe podpisu jiz byl predsedou nekdo jiny.
Leda byste meli ve stanovach, ze funkci budete vykonavat do zmeny zapisu v OR, coz je dost nepravdepodobne.
MH
Ve stanovách máme, že členství zaniká dnem, kdy odstoupení projedná představenstvo, což již bylo. Ale v OR jsem stále v představenstvu zapsán, takže napřiklad při jednání s úřady státní správy, chtějí úředníci jednat se mnou, jako s předsedou představenstva. Copak se mám ohánět zápisem ze schůze, že jsem již dal výpověď?
To přece úřady zajímat nebude, nebo jo?
Díky za odpověď.
No, ohanet papirem by se mel novy predseda. Vy uz byste na jednani nemel chodit, nebot jste radovym clenem a Vas podpis ma stejnou vahu, jako podpis pani Vomackove, ktera nikdy v predstavenstvu nebyla. A hlavne nove predstavenstvo by si melo dat OR do poradku, tohle je jejich neporadek.
MH
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.