Vlákno názorů k dotazu Odstoupení z funkce předsedy byt.družstv od MH - Re: Odstoupení z funkce předsedy byt.dru Rozhodne to neni...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 5. 2006 8:03

MH (neregistrovaný)

Re: Odstoupení z funkce předsedy byt.dru
    Rozhodne to neni v poradku. Vy jiz nejste predsedou, zvolen byl nekdo jiny a ten ma ted podpisove pravo, ne Vy.
    Takze nic bych na Vasem miste nepodepisovala, protoze se pak zpetne ukaze, ze to, co jste podepsal, je neplatne, protoze v dobe podpisu jiz byl predsedou nekdo jiny.
    Leda byste meli ve stanovach, ze funkci budete vykonavat do zmeny zapisu v OR, coz je dost nepravdepodobne.
    MH

• 23. 5. 2006 16:20

Petr H. (neregistrovaný)

Ve stanovách máme, že členství zaniká dnem, kdy odstoupení projedná představenstvo, což již bylo. Ale v OR jsem stále v představenstvu zapsán, takže napřiklad při jednání s úřady státní správy, chtějí úředníci jednat se mnou, jako s předsedou představenstva. Copak se mám ohánět zápisem ze schůze, že jsem již dal výpověď?
    To přece úřady zajímat nebude, nebo jo?
    Díky za odpověď.

• 24. 5. 2006 11:26

MH (neregistrovaný)

No, ohanet papirem by se mel novy predseda. Vy uz byste na jednani nemel chodit, nebot jste radovym clenem a Vas podpis ma stejnou vahu, jako podpis pani Vomackove, ktera nikdy v predstavenstvu nebyla. A hlavne nove predstavenstvo by si melo dat OR do poradku, tohle je jejich neporadek.
    MH

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).