Prosím o toleranci, slušnost a úctu...
Prosím anonymní pisatele - reagujte prosím na obsah příspěvku a ne na to, KDO jej píše. Někdy mám dojem, že když se objeví příspěvek podepsaný Janou F., tak někteří lidé usilovně hledají důvod, aby si "rejpli" a byli za každou cenu nepříjemní, i když k tomu leckdy není důvod. Např. tento thread je celkem nevinný a přesto se někteří usilovně snaží najít důvod k hádce :-( Nechápu proč.
Pokud chceme diskuzovat, prosím zaměřme se především na thready lidí, kteří čekají na odpověď a prosí o pomoc - a někdy marně. Prosím, snažme se hlavně pomáhat a neplýtvejme svou inteligencí a časem na zbytečné hádky!
Nechci zasahovat do odborných sporů mezi Janou F. a různými lidmi, je složité vykládat naše špatně psané zákony a je tedy pochopitelné, že občas máme jiné názory. Ale prosím VŠECHNY o obyčejnou lidskou slušnost, toleranci a úctu k sobě navzájem!
Vzpomínám si na krásnou myšlenku Voltaira: "Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říct."
Howgh :-)
Re: Prosím o toleranci, slušnost a úctu.
sice nejsem anonymní přispěvatel, ale přesto budu reagovat. pokud se na to podíváte zcela nezávisle, nejvíc na nicky a ne na obsah reaguje Jana F. Nejvíce nadávek použila také Jana F. Magory a voly počínaje, chudáky konče. Zkuste zajet trochu do minulosti a tam, kde se objeví -1- se okamžitě nalepila s nějakou poznámkou Jana F. Kdo sem psal příspěvky typu: Co s tím magorem? Co vede lidi k měnění podpisu? Buďte prosím objektivní:-))
Já na tento příspěvek reagoval proto, že takové teatrální ublíženecké rozloučení mi připadne trapné:-(
OK, nadávky a urážky jsem nepočítala a určitě nejsem objektivní :-) Moje výzva k toleranci, slušnosti a vzájemné úctě směřovala ke všem - k anonymům i ostatním. (Ostatně obsah slov "anonym" a "neanonym" je na internetu dost diskutabilní :-)) Pokud jsem se někoho dotkla, omlouvám se.
>>sice nejsem anonymní přispěvatel, ale přesto budu
>>reagovat. pokud se na to podíváte zcela nezávisle,
>>nejvíc
>>na nicky a ne na obsah reaguje Jana F. Nejvíce
>>nadávek
>>použila také Jana F. Magory a voly počínaje, chudáky
>>konče. Zkuste zajet trochu do minulosti a tam, kde se
>>objeví -1- se okamžitě nalepila s nějakou poznámkou
>>Jana F. Kdo sem psal příspěvky typu: Co s tím magorem?
>>Co
>>vede lidi k měnění podpisu? Buďte prosím
>>objektivní:-))
>>Já na tento příspěvek reagoval proto, že takové
>>teatrální ublíženecké rozloučení mi připadne
>>trapné:-(
>
>OK, nadávky a urážky jsem nepočítala a určitě nejsem
>objektivní :-) Moje výzva k toleranci, slušnosti a
>vzájemné úctě směřovala ke všem - k anonymům i ostatním.>(Ostatně obsah slov "anonym" a "neanonym" je na
>internetu dost diskutabilní :-)) Pokud jsem se někoho dotkla,
>omlouvám se.
Paní Evo M.
Prosím o toleranci, slušnost a úctu...
proč se tato prosba neobjevila např. u příspěvku-
Taky myslím, že jste si spletl diskuzi - vzhledem k tomu, že platíte 15500,- za 20 dokladů představuji si zcela jiné služby :-) Jana F.
Autor zprávy: Jana F. Čas zápisu: 25.5.2006 20:23
kde paní Jana F. z účetních neúčtujících podle položek za 5-25 Kč
- viz ten její průzkum - dělá málem kurvy!!! které by měly mít
úctu a tolerenci k jejím výpadům (viz příspěvky např. k - Anna-)?
Jak vy sama tak i ostatní vidíte, že příspěvky paní Jany F.
tolerancí, slušností a úctou přímo srší (jako ten poslední):
Před zimou m u s í t e odjet do teplých krajů. Jana F.
Autor zprávy: Jana F. Čas zápisu: 29.5.2006 22:14
Vy prosíte
VŠECHNY o obyčejnou lidskou slušnost,
>>>toleranci a úctu k sobě navzájem!
a já vás poprosím: NETOLERUJTE rady, které by mohly ublížit jiným.
K vám i ostaním (z nihž jste část vyjmenovala) zde vzhlížíme s úctou
ne z lidské slušnosti, ale s úctou k odborným znalostem!!!
Pane -1- , moje prosba se týká všech příspěvků obecně a všech diskutujících obecně. Nemá smysl, abych něco podobného psala ke každému příspěvku, kde to nějak zaskřípe. Slušným lidem to stačí připomenout občas a neslušným nepomůže ani každodenní připomínání. Úctu mohu mít k lidem nejen kvůli jejich odborným znalostem, ale i kvůli tomu, že jsou to lidské bytosti. Nechci se nikoho dotknout tím, co teď napíšu, ale že úctu mohu mít i k duševně postiženým, k jejich životu, myšlenkám, pocitům, přestože mohou být rozumově třeba na úrovni ročního dítěte. Dál už se k této debatě nechci vyjadřovat, protože tu mám práci, která spěchá a čas letí. Nic ve zlém, přeji hezký den všem, kteří to čtou!
nemusíte, nedotkla jste se mě. vás si vážím za vaši bezmeznou trpělivost s některými tazateli, za slušnost i za znalosti. ale celkem mě mrzí, jak se tu Jana F. prezentuje jako napadaná chudinka, když patří mezi nejvíce nadávající a ironické přispěvatele, která opravdu některými svými radami může hodně ublížit. a kdo s ní nesouhlasí, je hned magor a chudák. zajímavé, že s -1- nesouhlasí už z principu bez ohledu na to, co ten radí:-(
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.