Re: Náhrada mzdy na nemoc i malé org.?
Já tedy z toho co jsem četla, tak jsem pochopila, že tam žádné výjimky o výběru, zda ano či ne, nejsou. Kdyby to tam bylo, tak to nemuseli schvalovat. Nevím o žádné MO, která by se do toho hrnula. Ona to nebude žádná sranda, aby se každý naučil počítat neschopenky, hlavně pro ty, kteří to dělají ručně.
Nebojte, je to jenom trochu počítání a dnes už to dělá softvare sám, horší to mají ti malí zaměstnavatelé, kteří už se na to asi opravdu vybodnou, ale nějak bylo, nějak bude.
Vaše dotazy k daňovým a účetním záležitostem můžete rovněž pokládat na serveru: www.porada.cz. (viď také www.porada.sk- pro Slovensko) U nás je v začátcích, tak hodně štěstí při řešení dalších záležitostí!
Já děkuju vám všem za útěchu i rady! Ještě potřebuju najít tabulku platových tříd a tarifů pro příspěvkovou org. platnou od 1.1.2006,zatím jsem dostala radu, že ji najdu zde v zákonech pod 143/92. Bohužel, možná že jsem to přehlédla, vidím zde jen charakteristiku tříd, ale tabulku s výší platů ne. Děkuji předem!
>>>>Prosím ví někdo,zda malé org.budou muset od 1.1.2007
>>>>při změně nemoc.pojištění proplácet za nemoc náhradu
>>>>mzdy?Četla jsem někde, že snad si org.mohou vybrat
>>>>zda
>>>>ano či ne, ale přesně jsem nepochopila, jak to bude
>>>>praktikováno.Děkuji
>>>
>>>Já tedy z toho co jsem četla, tak jsem pochopila, že
>>>tam žádné výjimky o výběru, zda ano či ne, nejsou.
>>>Kdyby to tam bylo, tak to nemuseli schvalovat. Nevím
>>>o
>>>žádné MO, která by se do toho hrnula. Ona to nebude
>>>žádná
>>>sranda, aby se každý naučil počítat neschopenky,
>>>hlavně pro ty, kteří to dělají ručně.
>>
>>jukněte na www.ucto2000.cz na příspěvek ze dne 9.5.
>>s názvem: Změny v nemocenském pojištění od 1. 1.
>>2007
>>
>>Mooooc pěkné co nás čeká !!!!!
>Jen jsem chtěla doplnit,malé organizace si sice budou moci vybrat,ale počítat budou muset také.Mohu buď platit dál 3,3% a pak jim 1/2 náhrady bude refundovat OSSZ a nebo budou platit 1,4% jako ostatní a refundovat jim nikdo nic nebude.
>
>Já děkuju vám všem za útěchu i rady! Ještě potřebuju
>najít tabulku platových tříd a tarifů pro příspěvkovou
>org. platnou od 1.1.2006,zatím jsem dostala radu, že
>ji najdu zde v zákonech pod 143/92. Bohužel, možná že
>jsem to přehlédla, vidím zde jen charakteristiku tříd,
>ale tabulku s výší platů ne. Děkuji předem!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.