Re: STUDENT soud>odpuštění soudních popl
samozrejme ferove to neni, ale jit se s nimi soudit bych take nedoporucovala.... aspon ne jako prvni krok....
zkuste jim pohrozit uradem prace, nebo si rovnou zajdete na mistni urad prace, tam maji (meli by mit) k dispozici pravnika - s nim proberte situaci
Pavle, nevím jak to chcete dokazovat. Smlouva je mezi nimi a babičkou, tu mají v ruce a můžete stokrát tvrdit, že to bylo jinak. Jediná závada na tom celém je, že nezaplatili všechno. Ale jak říkám - písemná smlouva je s babičkou a jí náleží platba odměny a podle toho způsob danění.
no s tym dokazovanim by to mohl byt problem, pocital jsem s tim ze by mi to mohl potvrdit bracha ktery se mnou chodil prebirat letaky.
no s tym vracenim ze zbytecne odvedene dane to muze byt az hodne tezke dokazat.
na doplatek za kvete a kousek cervna mam zcela urcite narok.
ale zajimalo by me jestli bych jsem mel narok na nejakou kompenzaci ze dne kdy me nechali zbytecne cekat doma. pri techto vedrech to je fakt drsne.
vcera jsem podal dotaz na urad prace. a do konce tydne hodlam informovat vedeni teto agentury o tom co se mi nelibi.
cele mi to pripada jako jedna velka skoda casu, je to muj cas ptat se nejen tady co mam delat.
dale tech vsech kteri tady reagovali a snazi se mi pomoct, a pokud se nerozhodnu to cele hodit za hlavu pravdepodobne tato situace zamestna dalsi lidi.
S tím čekáním - záleží na tom, jakou smlouvu jste s nimi měl. Pokud by to byl pracovní poměr a měl jste rozvrženou nějakou pracovní dobu, pak jsou povinni Vám podle toho přidělovat práci. Pokud to ale byla dohoda o pracovní činnosti, tak tam pracovník pracuje fakticky dle potřeb zaměstnavatele, takže prostě pro Vás ten den neměli práci a je to.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.