Re: studium na VŠ
Určitě bych doporučoval VŠE Praha ale co ja vim tak zrovna na VŠE jde dálkově studovat pouze fakulta managementu v Jindřichově Hradci. Jinak z vlasni zkusenosti vim jak to na VSE chodi v podstate je to dalkove studium protoze se u vetsiny predmetu nevede dochazka.
>Mám prosbu. Již nějakou dobu se snažím najít nějakou
>vhodnou VŠ, kde bych mohla studovat dálkově účetnictví.
>Jsem již zaměstnaná a práce mě baví, proto bych jí
>nechtěla opustit. Proto Vás žádám o nějaké www
>adresy.Jsem z okolí Karlových Varů. Děkuji za pomoc.
Re: Pro p. Brotase:studium na VŠ
mrkněte na www.vse.cz
někde tam budou Studijní programy, obávám se, že dálkové studium nabízí jen podnikohospodářská (nebo jak se to teď jmenuje ) fakulta, a to jen magisterský stupeň , tzn. po dokončeném bakalářském stupni a půjde spíš o management než účetnictví :-((
Re: Pro p. Brotase:studium na VŠ
neni to az tak tezke, navic stredni ekonomka vam moc nepomuze - co ja vim, tak prijimacky jsou za matiky (byt ze stredni, stejne jsem se ji musela doucovat), ciziho jazyka, mozna nejaky "rozhled" ...
jen si myslim, ze pro vas je VSE zbytecna (ale mozna jsem jen nepochopila, co chcete studovat..) - prvni rok matematika, pak statistika, samozrejme makro- a mikroekonomie... apod. proste spousta povinnych predmetu (nechci rici ze zbytecnych, ale pro praxi ucetni nevyuzitelnych), nejen ucetnictvi... samozrejme zalezi na vas
Mrknete na www.vse.cz - tam jsou studijni programy.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.