Vlákno názorů k dotazu Studium na VŠ od *** - Re: studium na VŠ Po škole nebyl problém najit...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 7. 2006 10:34

*** (neregistrovaný)

Re: studium na VŠ
    Po škole nebyl problém najit práci, jelikož jsem díky škole měla praxi, 4 měsíce- povinná, ale dá se to obejít v pohodě. Nastoupila jsem jako účetní v malé firmě a naučila se, že praxe je odlišná od školy, jen princip zůstal. Nebavilo mne jen to tam, byla jsem jak datel: 3 týdny datlovat faktury P, a jeden týden na udělání výplat, dan¨. přiznání a různé formuláře pro úřady. Odešla jsem před 1/4 rokem do jiné firmy, kde účtuji celou firmu a její pobočku, asi 20-30 položek měsíčně a k tomu dělám sekretářku a zařizuji spoustu věcí a zahr. cesty a tak. Od každého dokladu mám po jednom, takže pořád účtuji ve velkém rozsahu jen mám míň položek a nemám zamce.

• 13. 7. 2006 8:10

Marky (neregistrovaný)

Re: studium na VŠ
    To máte dobré já jsem žádnou školu zaměřenou na účetnictví neměla, jen ten kurz takže se v tom docela hrabu. Ráda bych si udělala nějaký certifikát, ale pořád nevim jak. Je to vše hrozně daleko a školy to samé. Pořád hledám. Dá se říct že se chci nadále učit, ale nevím kde. Jinak děkuji za odpověď

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).