Re: studium na VŠ
Po škole nebyl problém najit práci, jelikož jsem díky škole měla praxi, 4 měsíce- povinná, ale dá se to obejít v pohodě. Nastoupila jsem jako účetní v malé firmě a naučila se, že praxe je odlišná od školy, jen princip zůstal. Nebavilo mne jen to tam, byla jsem jak datel: 3 týdny datlovat faktury P, a jeden týden na udělání výplat, dan¨. přiznání a různé formuláře pro úřady. Odešla jsem před 1/4 rokem do jiné firmy, kde účtuji celou firmu a její pobočku, asi 20-30 položek měsíčně a k tomu dělám sekretářku a zařizuji spoustu věcí a zahr. cesty a tak. Od každého dokladu mám po jednom, takže pořád účtuji ve velkém rozsahu jen mám míň položek a nemám zamce.
Re: studium na VŠ
To máte dobré já jsem žádnou školu zaměřenou na účetnictví neměla, jen ten kurz takže se v tom docela hrabu. Ráda bych si udělala nějaký certifikát, ale pořád nevim jak. Je to vše hrozně daleko a školy to samé. Pořád hledám. Dá se říct že se chci nadále učit, ale nevím kde. Jinak děkuji za odpověď
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.