Re: Opravdu mi nikdo neporadí?
zkušenosti osobní nemám, ale známí, co to zkoušeli, veskrze špatné. jde většinou stále dokola o rozesílání nesmyslů (totéž, co jsem poslala já vám za 150 koprun pošlete na inzerát vy dalším zájemcům), letadla, v případě slibované práce za cca 200 pošlou kontakt, firma vám prý za dalších x set korun pošle materiál ke kompletování, obálky k nadpisování atd atd.... prostě nebrat.
Re: Opravdu mi nikdo neporadí?
Před lety jsem něco podobného ze zvědavosti koupila (tehdy do bylo asi za padesát korun). Přišel mi katalog prací, ze kterých jsem si mohla vybrat, ale za kontakt na firmu bych musela zaplatit poplatek (tehdy to bylo většinou v markách), ten už na moje tehdejší poměry tak "srandovní" nebyl, takže dál jsem se nepídila. Ale z ústního podání, údajně dost z těch firem (převážně mně neznámých zahraničních) fungovalo tak, že vám prodalo materiál + návod a výrobky jste si už musela prodat sama (nebo alespoň firma nezaručila, že si výrobky od vás převezme). U mnoha prací byla poznámka, že je potřeba živnostenský list, protože s firmou nevstoupíte v zaměstnanecký poměr. Nakolik se ten systém za ty roky změnil, netuším.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.