Vlákno názorů k dotazu Opravdu mi nikdo neporadí? od 1234 - Re: Opravdu mi nikdo neporadí? zkušenosti osobní nemám, ale...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 7. 2006 19:59

1234 (neregistrovaný)

Re: Opravdu mi nikdo neporadí?
    zkušenosti osobní nemám, ale známí, co to zkoušeli, veskrze špatné. jde většinou stále dokola o rozesílání nesmyslů (totéž, co jsem poslala já vám za 150 koprun pošlete na inzerát vy dalším zájemcům), letadla, v případě slibované práce za cca 200 pošlou kontakt, firma vám prý za dalších x set korun pošle materiál ke kompletování, obálky k nadpisování atd atd.... prostě nebrat.

• 16. 7. 2006 20:10

M.H. (neregistrovaný)

Před lety jsem něco podobného ze zvědavosti koupila (tehdy do bylo asi za padesát korun). Přišel mi katalog prací, ze kterých jsem si mohla vybrat, ale za kontakt na firmu bych musela zaplatit poplatek (tehdy to bylo většinou v markách), ten už na moje tehdejší poměry tak "srandovní" nebyl, takže dál jsem se nepídila. Ale z ústního podání, údajně dost z těch firem (převážně mně neznámých zahraničních) fungovalo tak, že vám prodalo materiál + návod a výrobky jste si už musela prodat sama (nebo alespoň firma nezaručila, že si výrobky od vás převezme). U mnoha prací byla poznámka, že je potřeba živnostenský list, protože s firmou nevstoupíte v zaměstnanecký poměr. Nakolik se ten systém za ty roky změnil, netuším.

• 16. 7. 2006 20:43

Zdena (neregistrovaný)

Dášo, jestli jste se dívala od půl osmé na televizní noviny, tak tam právě jeden neslavný případ byl. Dívce, která práci z domu vzala, nakonec hrozilo trestní stíhání.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).