Re: kontrola DPH-všechny doklady i bez D
Víte, učený z nebe nespadl,že jo? Takže po první kontrole budu zase zkušenější:-) Když jsem šla na 1. kontrolu na sociálku, taky jsem neměla ani "páru" co budou přesně chtít, no a teď mám za sebou cca. 15 kontrol, všechny v pořádku. Na další se už těším:-)
NIKI
Ale to nebylo myšleno ve zlém, jestli vám zrušili registraci, tak to bude opravdu poslední kontrola DPH :-) To jste neměli žádné plnění přijaté nebo uskutečněné? Doufám, že nějaké z toho ano, jinak by vám neměli v DPH co kontrolovat. Mimochodem ani jsem nevěděla, že když není rok uskutečněné (?) plnění, tak se ruší registrace? Já mám taky klienty, kteří dost dlouho mají jen výdaje, pravda, nikdy ne celý rok.
Ta vaše kontrola je tedy docela napínavá, Niki, tak nám pak prosím napište, jak to probíhalo. Držím palce :-) Jana F.
No právě jsem si nebyla úplně jista jak to bylo myšleno, protože mám ještě 2 jiné firmy, kteří plátci jsou, takže poslední kontrola to asi bohužel nebude:-(
Jinak plnění nebylo v roce 2005, ale kontrolu provádí za rok 2003,2004,2005,(2006- z toho jestli zbylo něco na skladu, co jsme nedodanili), takže tak nějak:-)
NIKi
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.